film nie do wytrzymania,za koncuwke dalem 4/10 a tak ogólnie słabiutko-pytanie ????? skąd ta nota 7.8 złota malina murowana
Jakbyś był fanem SW chociażby to byś się nie dziwił. Tylko takim prawdziwym, a nie fanem bo to klasyka.
SW to film sto razy lepiej zrobiony, pod każdym względem, nie stawiaj tego przeciętniaka jakim jest avengers obok SW. Ale fakt, fanem nie jestem.
Fakt to że "Avengers" to nie przeciętniak. Zresztą ty kręcisz głową przy co drugim filmie. Twierdziłeś o ile pamiętam że Pulp Fiction to przeciętniak. Chyba że coś mi się pomyliło, a jak nie to pozostaje się zaśmiać. Zresztą aż dziw że jest fanem "Powrotu do Przyszłości" który należy do tego samego nurtu filmowego co "Avengers".
Mam w ch*** nurty filmowe, film albo mi się podoba, albo nie, bez względu na gatunek. Jakoś nie widzę punktów zbieżnych dla Avengers i Powrotu do Przyszłości. A zdanie o Pulp Fiction podtrzymuję, dałem mu 6, więcej za cholerę, chociaż widziałem już trzy razy z nadzieją, że mnie olśni :)
No to właśnie podtrzymuje zdanie o tym że wyrocznią filmową. A jeśli nie widzisz punktów zbieżnych to mnie nie dziwi bo kolega wyżej dobrze napisał.
"Powrotu do Przyszłości" Klasa film- a avengers przy nim to jak Bałwan przy św. Mikołaju
Ten sam poziom. Kino rozrywkowe. A i co najważniejsze oba należą do tego samego nurtu, a od kontynuacji Powrotu Avengers jest lepsze.
A kiedy przestaniesz się opierać na opiniach krytyków? Nie masz własnego zdania, tylko wypisujesz to co jakiś bałwan powiedział... Dorośnij.
A ty kiedy przestaniesz papugować La_piera? Mam własne zdanie co pokazują moje noty na profilu i nie wychwalanie wszystkich "Arcydzieł" jak ty robisz, a także potrafię docenić kino rozrywkowe, a nie spinać pupcię jak ty :)
Przy następnym pisaniu, proponuję skorzystać z słownika, albo przynajmniej z Mozilli. W moim przekonaniu film rewelacyjny, ale każdy ma swoje zdane... ;)
Zgadzam się Złotą Malinę maja murowaną, ale mogą też zdobyć Oscara za efekty specjalne, które były doskonałe.
Ogólnie film estetycznie nakręcony, ale prawie nic się w nim nie działo, za to rola Tonego Starka bardzo mi się podobała : )
Włącz sobie lepiej jeszcze raz harego potera lub avengersssssss ahahahhaah --tyle ci powiem chłopciu
właśnie tacy pracownicy są zazwyczaj ok i mają poczucie humoru. Sajmon pewnie nie zdaje sobie sprawy, że podawanie cegieł pracownikom nie czyni budowlańcem :p
Jestem glazurnikiem i pieniąszki które zarabiam to ty i twoi starzy moga tylko pomarzyć. no chyba ze pracują w angli w gejklubie i podmywają spocone dupy. ha
kierownikiem to ja jestem sam dla siebie ,chłopcze na utrzymaniu mamusi ahhaah mamo daj dyche na oranżade ahha
Wobec tego współczuję niskiego poziomu. Mam nadzieję, że nie budujesz jakichś mostów, bo osobiście bałbym się nimi przejechać.
PS W Anglii oranżada kosztuje dychę? A to ździerstwo.
O matko...
kiedy słucha się twoich wypowiedzi, Sajmon, można zwątpić w rodzaj ludzki...
Władca Pierścienia, Star Wars... to po prostu doskonała klasyka. Oczywiście można nie lubić, ale twoje żałośnie ordynarne wypowiedzi wskazują na stuprocentowy brak jakiejkolwiek kultury i wykształcenia.
Polecam zaczęcie nauki od elementarza, od liter: ą i ę ;)
mógłbyś choć raz dodać post, w którym nie wspominałbyś o żadnym z czyichś rodziców ? Kto cię tam do tej twojej roboty przyjął ? Przecież tam trzeba myśleć, a patrząc na twoje wypowiedzi można się domyślić, że jesteś po prostu debilem (tylko się nie denerwuj, to nie twoja wina)
Dzieci widzą dziesiątki wybuchów i dlatego taka nota.,,Bo to jest super itd''.Lubię filmy Science Fiction ale ten jest do kitu.A efekty są dopiero do dupy.
Hmmm, jeśli lubicie tylko filmy skłaniające do przemyśleń i filozoficzne (akurat ja rozrywki w takowych nie widzę, ale wszystko zależy od gustu) polecam ,,Jabłka Adama" i zrelaksowanie się na tego typu produkcjach, zamiast mleć tutaj językiem bez żadnego sensu, celu i polotu.
Avengers są świetni, i bynajmniej nie z powodu ,,Dziesiątków wybuchów". Ma wartką akcję, mojego ulubionego Chrisa Chemswortha, ciekawą fabułę- zmieszanie wszystkich superbohaterów- oraz wcale niezłe efekty specjalne.
Mogę dać mu 9/10 z czystym sercem i łzą kręcącą się w oku na widok wypowiedzi JackRobertkokosa oraz Sajmona.
Sprawdz mój profil i upewnij się czy lubie filmy wartkie i z polotem,a ten film powinien być wyemitowany w FOX KIDS
No niestety film słaby, zero fabuły, nie umywa się do Iron-Manów. Składa się w sumie z 5-6 scen, rozwlekłych do granic możliwości. Zawód/
pisze bo tak mi latwiej po co se utrudniac zycie i zapszatac glowwe takimi bzdurami-pamietaj nie oceniaj ksiazki po okladce
Ocena 7,8 jest wystawiona przez osoby znające zasady ortografii, ci którzy nich nie znają tylko zaniżają. Nie potrafią zrozumieć kiedy piszemy "ó" więc jakim cudem mają zrozumieć ten film
masz coś do Żydów ? Zamiast nich powinni likwidować idiotów, ale na twoje szczęście tak nie jest.
Mam. Zatruwają życie tak jak ty i pamiętaj że 90% żydów z Po, Pis, SLD sprawuje władze nad POLSKĄ, i jak ona wygląda ! wygnać do IZRAELA-