Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347757
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Wczoraj w kinie widziałem zapowiedź. Wygląda nieźle. Ciekawe jak wyjdzie. Patrząc na pojedyncze filmy może byc różnie. Iron Man świetne obie części, Hulk z Nortonem - bardzo dobry, natomiast wg mnie Thor i Cpt. America słabiutkie. Poza tym od zawsze Thor nie pasuje mi do tej ekipy - toż to bóg - zdecydowanie za silny.

voyano_wrecemocny

czy zwiastun był zdubbingowany?

ocenił(a) film na 8
Uag

nie - napisy

voyano_wrecemocny

a jeszcze mi powiedz, który materiał tam był? ^^

voyano_wrecemocny

A Hulk słaby ? ;)

ocenił(a) film na 8
John_Shepard

żaden z nich nie jest słaby, hulk wymiata ale Thor jest moim zdaniem zbyt boski - i nie chodzi mi o jego urodę :) (to oczywiście tylko moje wrażenie i jak się komus nie podoba to mogę je zmienić :)

voyano_wrecemocny

podzielam twoje zdanie ze filmy kapitan ameryka i thor sa slabem, chris slabo zagral mogli jego brata liama zaangazowac mzoe by lepiej wypadl. widziales animacje thor vs. hulk?

ocenił(a) film na 10
voyano_wrecemocny

przed jakim filmem leciał zwiastun?

ocenił(a) film na 8
Em93_3

przed Sherlokiem cherlokiem

voyano_wrecemocny

wczoraj widzialem zwiastun avengers przed kronika i super naprawde robi wrazenie .... ale DUBBLING JEST KOSZMARNY!! oby byl tylko w trailerze

ocenił(a) film na 9
baks89

Naprawdę był dubbing?

4Muza

tak i to potworny zero emocji tylko czytanie z kartki

baks89

To nie wróży dobrze... :/

użytkownik usunięty
baks89

Chyba nie mówicie, że w Avengers będzie Polski dubbing ??!!

ocenił(a) film na 9

Na to wychodzi ;/

użytkownik usunięty
4Muza

Mam nadzieję, że jednak nie będzie z dubbingiem. Poprzednie ekranizacje Marvela nie miały dubbingu, więc może i Avengers oszczędzą, a jak nie...noo to najwyżej nie pójdę do kina, ale poczekam na wydanie DVD, bo Boberka czy innego Pazury nie będę słuchał w roli Thora czy Iron Mana.

w dubblingu nie bylo nikogo znanego taki o puste polskie glosy lipa

Polski dystrybutor potwierdził już, że będą do wyboru dwie wersje: polski dubbing i polskie napisy, więc nie ma co rozpaczać :)

użytkownik usunięty
John_Shepard

No to całe szczęście, że jest wybór, choć nie nasz, tylko kina. Ale mam nadzieję, że jednak do większośc kin wejdzie normalna wersja. Polski dubbing w jakimkolwiek wydaniu to porażka, tylko czasem zdarza się, że nie, ale to raz na kilka lat. Najbardziej mnie wkurza dubbing w Star Wars

ocenił(a) film na 9
4Muza

Pozostaje nam jedynie nadzieja, że będzie również wersja z napisami co swoją drogą jest bardzo prawdopodobne. Nie nawidze oglądać filmów z dubbingiem!