Bóg jest wielki, a ja malutka

Dieu est grand, je suis toute petite
2001
5,6 3,3 tys. ocen
5,6 10 1 3262
Bóg jest wielki, a ja malutka
powrót do forum filmu Bóg jest wielki, a ja malutka

Tragedia

ocenił(a) film na 3

Obejrzałam go dziś. Istna tragedia. Stanowczo najgorszy film jaki widziałam w ciągu ostatniego roku. Moja ocena to 3/10.

ocenił(a) film na 8
creative__

Nie rozumiem dlaczego określasz film jako" istna tragedię". Ten film był bardzo fajny i realistyczny. Widać nadal wierzysz w historie rodem z kopciuszka, latające wróżki i miłość jak z telenoweli. Nie mi oceniać w końcu każdy ma inny gust ale dziwię się ogólnej ocenie filmu. Bohaterka jest zagubiona szuka sensu swojego życia, czegoś w czym mogła by się sprawdzić i mieć oparcie, stawia na religię poznaje faceta Żyda który tak naprawdę nie chce przyznać się do tego że jest Żydem jakby się tego wstydził.Ona jest gotowa przejść na jego wyznanie a on ma to głęboko gdzieś, mam lekki niedosyt bo w zakończeniu powinno się to wszystko wyjaśnić. A najlepiej powinna odejść od niego i już nie żałować. Bo to kompletny dupek ;)

ocenił(a) film na 7
creative__

Wytłumacz mi co widziałeś interesującego w filmach takich jak "Incepcja", "Inni", "Szósty zmysł", "Opętanie" bo dla mnie to jest prawdziwa tragedia, bezmózga amerykańska sieczka prosta jak tory tramwajowe :p

ocenił(a) film na 8
danielpocztol

Całkowicie się z tym zgadzam, sieczka dla pożeraczy pop cornu.

ocenił(a) film na 8
creative__

Lekcje odrobione?

ocenił(a) film na 3
aabraq

Słaby film, dziewczyna wk*rwiająca. Tyle.