Bóg jest wielki, a ja malutka

Dieu est grand, je suis toute petite
2001
5,6 3,3 tys. ocen
5,6 10 1 3262
Bóg jest wielki, a ja malutka
powrót do forum filmu Bóg jest wielki, a ja malutka

nudnawy

ocenił(a) film na 6

Nudny ten film. Ci ktorzy obejrzeli Amelie, mysle ze w wiekszosci sie zawioda...wogole o czym ten film byl to ja nie wiem, zgodze sie z autorem recenzji ze im blizej konca tym bardziej chce sie przerwac seans i faktycznie spogladalem sie na zegarek czesciej niz na przerazliwie nudnych lekcjach niemieckiego w moim dawnym LO.
Nie pomoze tu urocza i spontaniczna kreacja Audrey Tautou, oraz Catherine Jackob - jej siostry....fakt - milo sie na te dwie panie patrzy ale tylko tyle bylo interesujacego w tym filmie, przynajmniej dla mnie. No ale co kto lubi...

Glorfindel

Racja... obejrzalam Amelie i dlatego myslałam ze ten film bedzie dobry... ale nawet do konca go nie zobaczyłam...

Glorfindel

a ja tam lubie ten film...fabuła jest bardzo ciekawa...choc nie do konca zrozumiala dla wszystkich...ale to tylko moje wlasne osobiste prywatne zdanie...

ocenił(a) film na 3
natec

Temu filmowi zabrakło magii i dobrej reżyserii. Scenariusz i kreacja Audrey były bardzo dobre. Jednym słowem: bardzo dobry materiał scenariuszowy, przerobiony na bardzo średni film.