WARTO OGLĄDANĄĆ!!!!!!! TO NAJLEPSZY FIM O TYM SPORCIE JAKI KIEDYKOLWIEK WIDZIAŁAM! POLECAM!
Zdziwiony jestem. Spodziewałem się pustego i słabego filmu, a zobaczyłem piękny obraz ze wspaniałą walką i marzeniami, które po części się spełniły :). Więcej mi się nie chce pisać, ale polecam - 9/10
Obejrzałam ten film i bardzo mi się podobał. Z reguły nie oglądam filmów obyczajowych, ale ten obejrzałam z przyjemnością . Aktorka odtwarzająca rolę głównej bohaterki grała bardzo przekonująco. Czytałam gdzieś, że właśnie ona, czyli Kate Bosworth(znana bardziej jako exdziewczyna Orlando Blooma) musiała do tej roli sporo utyć. Chyba dzięki temu była wiarygodna, bo naturalna fizjonomia tej aktorki jest podobna do modelki Kate Moss, czyli wręcz anorektyczna.
to prawda , tak napradwe jest szkieletem :) ciesze sie że sie wam podobał. Znacie może filmy podobne do tego?
Niestety nie znam żadnego podobnego do tego, ale widziałam film dokumentalny o serferach. Ten sport jest naprawdę bardzo niebezpieczny, często dochodzi do złamań w wodzie, a nawet do śmierci, trzeba być silnym i wysportowanym oraz bardzo odważnym człowiekiem.