7,2 3,3 tys. ocen
7,2 10 1 3250
Baby Boy
powrót do forum filmu Baby Boy

wkurzyc sie idzie po drugiej juz a film sie nie skonczyl bo puszczaja te glupie reklamy przerywajac je tele mango i po chwili znow reklama a nastepie jakas sex reklama no nie moge wytrzymac juz .... gdyby nie to ze jestem chory to bym zasnal dawno a tak to sie jeszcze trzymam i chce zobaczyc zakonczenie ale nie moge bo caly czas reklamy leca .... ja nie moge

ocenił(a) film na 7
Max

Ja sobie odpuściłem w 1/4 oglądania.Widziałem ten film już parę razy,więc zmieniłem program.

Również zaczęły drażnić mnie te reklamy,niech robią tak dalej,to coraz mniejszą oglądalność będą mieć.

Za nie przerywanie filmu szanuję TVP,w jakim komforcie mogłem obejrzeć wczoraj Facetów w czerni ! Dlatego to stacja,którą najbardziej szanuję.

Na innych stacjach same reklamy trwają więcej niż film.Kiedyś oglądałem film na TVNie (tytułu nie pamiętam)...był bardzo wciągający,więc uparcie postanowiłem wytrwać do końca,w pewnym momencie - TUTAJ UWAGA - TVN w nagrodę zafundował mi 43 minuty reklam !!! Potraficie to pojąć ? Jestem w stanie zrozumieć 10 minut,15,20,ale 43 ?

Al_Capone_3

no fakt, film chcialem naprawde obejrzec do konca widze, ze nie tylko ja juz nie wytrzymywalem ale jakos okolo 1:30 zrezygnowalem bo juz mialem dosc tych piepr****ch reklam. i nawet nie wiem jak sie skonczyl :/

ocenił(a) film na 7
silencio84

Ja oglądałem ten film na TV 4(to też należy do Polsatu, chyba) Film miał się skończyć o 2,45 w nocy. OK oglądam i dosłownie 2 minuty przed napisami końcowymi strzelili 25 minutową reklamę. Jakieś Tele-zakupy, Sex-oferty i takie tam badziewia... Żenujące ze strony telewizji. Pozdrawiam ;) Wszak film może być ;)