7,4 173 tys. ocen
7,4 10 1 172652
6,4 28 krytyków
Bad Boys
powrót do forum filmu Bad Boys

...temu filmowi można dać co najwyżej 5/10, a z drugiej strony tak się zastanawiam dlaczego Michael Bay dalej kręci filmy, bo ja sensu nie widzę żadnego... ot, tanie tandetne "superprodukcje" nie wnoszące absolutnie nic wartościowego

ocenił(a) film na 8
Flagelum_Dei

one nie muszą czegoś wnosić,one mają bawić i dawać rozrywke na najwyższym poziomie.nie pierdol

ocenił(a) film na 5
damek1690

Nie ma co,odpowiedź godna 10-letniego dziecka. "Rozrywka na najwyższym poziomie" - śnieszne, ale oglądając filmy Bay'a niczego takiego tam nie było. To prawda każdy ma prawo do swojego zdania, ale wg mnie te filmy można co najwyżej obejrzeć jeden raz i zapomnieć. Nic więcej.

Widzę wśród ulubionych "Komando" ,"Pearl Harbor" i inne "arcydzieła"... Nic tylko mogę pogratulować gustu.

ocenił(a) film na 8
Flagelum_Dei

no ja też gratuluje umysłu,nie mam 10 lat tylko 16 człowieku.co do moich ulubionych to zwróć również uwage na filmy które posiadają fabułe a nie akcje,co do komando to ten film jes klasyką której nie rozumią tacy ludzie jak ty.Pearl harbor faktycznie jest w dużej mierze kiczowate,melodramatyczne i patriotyczne ale posiada kapitalną sekwencje ataku i to na nią zwracam tam największą uwage.A Bad boys i inne filmy baya
są bardzo efektowne i świetnie się je ogląda.i odwal się od mojego gustu,patrząc na twoją odpowiedż nie chce mi się nawet patrzeć w twoje ulubione.widać że po prostu masz zupełnie inny gust,nie lubisz efektownych filmów,ok,ale nie pisz że ja mam 10 lat i i jestem śmieszny bo zabawny jesteś ty.

ocenił(a) film na 8
damek1690

najciekawsze jest to że taki pustak ma całkie mdobre filmy w ulubionych a niektóre nawet świetne,hmm

ocenił(a) film na 6
damek1690

"co do komando to ten film jes klasyką której nie rozumią tacy ludzie jak ty"

Komando jest klasykiem ale u nastolatków i niektórych fascynatów kaset VHS kiedy to ten film był bardzo popularny ale w kinematografii nic nie znaczy. Żaden to klasyk.

ocenił(a) film na 9
Flagelum_Dei

Widze aktualny topic :) Dla mnie Bad Boys 1 i 2 prawie nie do przebicia. Znakomite polaczenie filmu akcji z dobrym humorem. Kazda postaci w filmie ma swoj odmienny styl czasem wrecz kontrastuja ze soba tworzac charakterystyczny klimat :) Na niektorych scenach po prostu kulalem sie ze smiechu :) Pierwsza czesc widzialem tylko dwa razy wiec slabo pamietam, ale druga z 6 :) I moge obejrzec poraz kolejny. Dzwiek rowniez swietnie nagrany, niezle is eoglada na kinie domowym. To tyle

ocenił(a) film na 7
Flagelum_Dei

Widać, że podczas filmu chyba spałeś. Jak ci się w nim coś nie podoba to zrób lepszy.

ocenił(a) film na 10
MikeHunt

Zajebisty film. Koleś odwal się od niego. Twoje ulubione filmy musiałem 10 minut na dół przewijać. Ty dodajesz każdy do kolekcji??

ocenił(a) film na 7
Flagelum_Dei

Nie powinienes krytykowac innych... Jak nie lubisz takich gatunkow to najlepiej nie ogladaj...:)

ocenił(a) film na 6
killer_145

Jak już będziecie dojrzalsi i będziecie wymagać od kina czegoś więcej niż "kiczowatej akcji", która Was podnieca, to polecam klasyki kina amerykańskiego (lata 1960-80) oraz kino z Europy (najlepiej filmy z Belmondo i Delonem). Wtedy poznacie prawdziwą wartość filmów kryminalnych i sensacyjnych.

ocenił(a) film na 7
Flagelum_Dei

Według mnie to Bad Boys to świetne kino rozrywkowe. Takie, przy którym można odpocząć po ciężkim dniu pracy i nie być zmuszanym do kolejnego wysiłku intelektualnego. Film ten ma bawić i sprawiać przyjemność a nie być pseudointelektualną papką i swoje zadanie spełnia.

Moja ocena to 7/10.