Mam ten film jeszcze u siebie na jakiejś bardzo starej kasecie wideo ale niestety zachowało mi się około 30 minut... teraz człowiek sobie w morde pluje bo nie potrzebnie kiedyś się kasowało te superanckie filmy. Ten film co mam to jest z lektorem czyli wersja najprawdopodobniej wydana nielegalnie (zresztą ja sam akurat nie wiem). Jak ktoś ma cały film nagrany, też wersję z lektorem to niech się wypowie, może się wymienimy.
ja to tez powinienem gdzies miec na vhs nagrane na jednej kasecie razem z conanem niszczycielem, ale niestety o ile conan byl po polsku to ten film byl w niemieckiej wersji jezykowej ;) chyba nawet z rtl bylo nagrywane ;) jako dzieciak ogladalem wiele razy i nie przeszkadzalo mi zbytnio, ze nie kumam co tam szprechaja :D
Ja też to widziałam po niemiecku, jeszcze jako smarkula- nie kminiłam o czym mówią, ale i tak było dobre! hehehe Obejrzałby człowiek :/
ehhh przypominają mi się czasy wczesnego dzieciństwa. Kilka lat miałem jak na kasecie oglądałem z tatą ten film. Świetny jak na tamte czasy! Pamiętam tylko urywki. Chętnie obejrzałbym go jeszcze raz:)
dobry film,ogladalem go jako dziecko,mialem z lektorem,dzisiaj sciagnalem sobie z dubbingiem angielskim,napisow polskich brak.
http://tnttorrent.info/torrent/Barbarzy_cy_-_The_Barbarians_1987_DVDRip_XviD-KaR tAcZ_Lektor_PL__450772