Mimo że mam 15 lat , chętnie obejrzałam ten film z siostrą na Minimaxie . Jest jeszcze film Barbie z Jeziora Łabędziego - też bardzo fajny . Serdecznie go polecam :)
Bardzo lubię oglądać barbie jako roszpunka ale nie tylko, lubię też się nimi bawić!!!
Hehe, a ja mam dużo wiecej lat niż 15 a każdą kinówkę Barbie widziałam conajmniej 2 razy ;) Już się nie moge doczekac na "Barbie i magię Pegaza" (lol2)
Ja mam 14 lat i uwielbiam te filmy,ale nie przyznaję się do tego w szkole.Koleżanki chyba by mnie śmiechem zmiotły.
Mam dużo więcej niż 15 lat, a każdy film jest dla mnie wprost rewelacyjny. Niech sobie inni mówią, że taka "różowa", taka "slodka"... lepsza niż przemoc i agresja w innych filmach
Też w to niw wierzę, ale nie łam się- mnie też pięć lat temu ten film się podobał.
moja droga ja mam lat prawie 20 a uwielbiam te bajki hehe może też po części dlatego, że od zawsze jestem marzycielką ;)
Muszę powiedzieć, że podobała mi się ta wersja - z pędzlem, który urzeczywistnia marzenia (trochę jak magiczny ołówek, ale w efektowniejszy sposób)
Zawsze oglądam filmy o barbie razem z moją 5-cio letnią siostrą i ona i ja szczerze je uwielbiamy ;)
Ja mam 13 lat i uwielbiam oglądać bajki z serii Barbie jak i inne *-* Właściwie bajki można naprawdę dobrze zrozumieć nie w wieku 5 lat, a np. 15. Mi najbardziej podoba się Barbie jako Księżniczka Wyspy *-* Ale wszystkie inne też są boskie *-* Lubie bajki w stylu Roszpunki ^-^ Bo jest historia+miłość+punkt kulminacyjny i happy end *-* Kocham takie bajki *-* Ale nie mówie o tym w szkole, bo mnie wyśmieją >.<