PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=754800}
6,3 170 tys. ocen
6,3 10 1 170348
6,7 104 krytyków
Barbie
powrót do forum filmu Barbie

Hej:) mam 2 pytania z czego jedno wynika z ciekawości i braku logiki troszkę jeśli chodzi o niejasną dla mnie promocję.

1). Czy ten film ma dubbing? Bo technicznie rzecz biorąc "BARBIE" to bajka dla dzieci, tak tak wiem to nie animacja ale samo przez "się" Barbie jest dla dzieci choćby skały s***y. Bo widać w PL że polscy aktorzy szumnie chodzą na premiery, ale ni w gwizdek nic o dubbingu jedynie lektor z i to już dla mnie przeginanie pały "Krystyna Czubówna" na bajkę dla dzieci. Ja rozumiem nie szufladkujmy że teraz Pani Krystyna to tylko National Geografic i filmy przyrodnicze no ale jak ją usłyszałem na zwiastunie to myślałem że spadne. A napisy dla dzieci? nie widzę tego. A no i dodam że uwiesiłem się że to wciąź bajka, ale halo spójrzmy na konwencję, róż, róż, domek ze zjeżdzalnią, barbieland, róóóżowoo mi.

2). Czy myślicie że szarpną się na kolejne części?

filmmaniak_3

to nie jest film dla dzieci, tzn niby jest PG-13, ale porusza poważne tematy i dzieci ani ich nie zrozumieją, ani nie będą zainteresowane treścią

ocenił(a) film na 3
filmmaniak_3

Nie ma dubbingu i nie jest to film dla dzieci. Napisy są częste i rozpraszają uwagę choć zawsze myślałem ,że umiem szybko czytać. Dzieci zwyczajnie się zanudzą bo postacie nstop mówią o jakiś dziwnych sprawach. Za to Margot Robbie jet urocza i bardzo inteligentna a film aż do obrzydzenia różowy.

lutek

Ma dubbing. Przecież był jakiś pokaz i polscy aktorzy byli co głos podkładają.

ocenił(a) film na 3
IlidanDA

Byłem na pokazie z napisami ale faktycznie jest z dubingiem.

filmmaniak_3

jaki lektor? W kinach jest wersja z napisami z z dubbingiem

ocenił(a) film na 7
filmmaniak_3

Oczywiście, że jest dubbing. Jak w każdym filmie kierowany do i dzieci i dorosłych - wersja z dubbingiem oraz z napisami

ocenił(a) film na 9
pio73

To nie jest film dla dzieci i nie rozumiem, czemu niektórzy tak zakładają.
I szczerze, nie wiem jak ten film da się obejrzeć z dubbingiem...

ocenił(a) film na 7
MondegreenM

Myślę, że każdy film da się oglądać z dubbingiem. Może odczucia czasami są gorsze, ale i tak przeważnie jest dobrze.