... zepsuła dobry film i uczyniła go gniotem dla nastolatków. Ona sie ewidentnie nadaje do
tanich produkcji dla bezmózgich debili (bez urazy). Cieżki z niej przypadek. Wyjątkowo
kiepska. A mogliby dać naprzykład Liv Tyler..... mhmmmm...
Bo nie lubisz dwóch aktorów to film sam w sobie też jest gorszy? Żałosne są takie trolle... :P
A Liv Tyler to taka sama aktorka jak i Holmes. Ludzie myślą, że jest dobra bo zagrała Arwenę, a tak na prawdę gwiazdą jest po tatusiu, a grać nie umie prawie nic (i psuła swoją osobą inny komiksowy film - "Incredible Hulk")...
A ja prosiłabym, byś nie obrażał osób nastoletnich, których przyrównałeś do "bezmózgich debili". Widać, że uległeś tej propagandzie ukazującej współczesnych nastolatków oglądających "Hannah Montana" i słuchającej ścieżki dźwiękowej z tegoż filmu - jednak rzeczywistość bardzo mija się z prawdą. Co oczywiście niezmiernie mnie cieszy.
Zgadzam się z przedmówcą - Tyler pomógł sławny ojciec, ale aktorką znowóż nie jest taką złą - Arwenę jak na mój gust, zagrała całkiem nieźle.
zepsuła film ty debilu ile i co ona tam zagrała zeby zepsuc caly film wes sie zastanow co ty piszesz
gadam jak czlowiek, ktory obejrzal kilka innych filmow, poza tymi z czolowek gazet i wielkich hitow, znanych dla kazdego... obejrzyj sobie kilka filmow, ktorych niemal nikt nie widzial, to wtedy bedziesz wiedzial... katie holmes jest naprawde przecietna aktorka, ktora najlepiej sprawia sie w serialach dla mlodziezy lub ew. tanich komediach dla starszych pań - ale do ambitnego kina to lepiej niech sie nie pcha, bo nie wychodzi jej to najlepiej