Właśnie wróciłem z pokazu przed-premierowaego i chciałbym ostrzec wszystkich przed wydaniem na to barachło choćby złotówki. Najbliższą godzinę mógłbym spędzić wymieniając co jest źle, głupoty w filmie ( te zdarzają się średnio co 30 sek) itp. Ale zamiast tego wymienię plusy filmu i usprawiedliwię dlaczego nie 1/10. Ano plusy to:
-Świetna muzyka (tutaj rewelacja - szkoda tylko że dali ja do tego filmu)
-Postaci Batflecka (Podoba mi się taki brutalny Batman, wyszło całkiem spoko), Alfred (choć troszkę go za mało... troszkę bardzo) i Ninfowoman (możliwe że film poświęcony tej postaci będzie całkiem udany).
...No może scena walki batmana z bandziorami w tym całym magazynie nie była zła (podkreślam że nie była jakaś dobra- po prostu nie była zła a to w tym filmie to już raczej plus). - możecie obejrzeć praktycznie cała na zwiastunie więc nie uznaję tego za spojler.
No i z plusów to tyle. Zachęcam do wypowiadania się kto i jakie głupoty wyłapał żeby ostrzec tych jeszcze niezdecydowanych.
PS. Dobrze radę nie sugerować się pierwszą recenzją która pojawiła się na portalu. Gość wystawiam tam 10/10 i piszę "Najlepszy film wszechczasów.". Po obejrzeniu jestem na 100% pewien że była to recenzja sponsorowana. Pozdrawiam