Affleck to bardzo dobry wybór. Wreszcie mamy batmana z krwi i kości, a nie chudych chłoptasiów w kostiumie z ochraniaczami.
Ja do tej pory nie mogę zrozumieć ludzi którzy uważają że Bale jako batman był rewelacyjny. Dla mnie było to dno. Już nie chodzi o jego tragiczną mowę gdy był batmanem, chodzi o sam wygląd. Kostium w Batmanie Nolana był fatalny, a sam Bale no sorry, może grać umie, ale pod żadnym względem z wyglądu nie pasuje mi jako Bruce Wayne :)
Ben Affleck- jest na prawdę wysoki(co się przekłada na to że przy tym jak przypakował będzie wielki) z twarzy pasuje idealnie no i bądźmy szczerzy może nie jest wybitnym aktorem potrafiącym zagrać wszystko ale na prawdę na Bruce'a Wayne(Batmana) nadaje się idealnie
Dokładnie. Aktorem wybitnym nie był, ale teraz patrząc jak radzi sobie w nowych produkcjach i to, że jest chwalony przez krytyków powoduje że jestem spokojny co do tego czy sobie poradzi.
Choć dobrze, że Affleck jest wysoki to nie jest to niezbędne. Przede wszystkim trzeba wyglądać na potężnego gościa (Stallone jest średniego wzrostu a tego odmówić mu nie można), ale racja - jeśli przypakował porządnie to mu to tylko pomoże.
Przymierzał się już do Supermana.
http://uk.ign.com/articles/2013/09/05/documentary-on-tim-burton-and-nic-cages-ne ver-made-superman-movie-releases-trailer
Ale widzę, że Lexa Luthora zagra aktor komediowy... jakoś mnie nie będzie przekonywał jako czarny charakter
Z której strony nominowany do Oscara Eisenberg jest aktorem komediowym to ja nie wiem.
Gdyby Cage był młodszy idealnie mi pasuje na Batmana;). Co by o nim nie mówić to świetny aktor. Polecam obejrzeć jego filmy z młodości np. Błękitnego chłopaka. Powiedz po tym seansie, że Cage nie nadawał się na Batmana;). A Affleck to bardzo dobry wybór, nie pasuje mi jednak kownecja Snydera. Z Supermana zrobił historię niemal całkowicie pozbawioną tego czegoś, tej magii. Do tego cholernie przygnębiającą..Nie pasuje mi to.