PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129780
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
Prawdziwy_Idiota

Affleck to bardzo dobry wybór. Wreszcie mamy batmana z krwi i kości, a nie chudych chłoptasiów w kostiumie z ochraniaczami.

ocenił(a) film na 6
jacob_filmweb

Zgadzam się w 100%, Bale się prezentował tylko w Batman Begins

Kruchy_serious

Ja do tej pory nie mogę zrozumieć ludzi którzy uważają że Bale jako batman był rewelacyjny. Dla mnie było to dno. Już nie chodzi o jego tragiczną mowę gdy był batmanem, chodzi o sam wygląd. Kostium w Batmanie Nolana był fatalny, a sam Bale no sorry, może grać umie, ale pod żadnym względem z wyglądu nie pasuje mi jako Bruce Wayne :)

ocenił(a) film na 6
jacob_filmweb

Ben Affleck- jest na prawdę wysoki(co się przekłada na to że przy tym jak przypakował będzie wielki) z twarzy pasuje idealnie no i bądźmy szczerzy może nie jest wybitnym aktorem potrafiącym zagrać wszystko ale na prawdę na Bruce'a Wayne(Batmana) nadaje się idealnie

Kruchy_serious

Dokładnie. Aktorem wybitnym nie był, ale teraz patrząc jak radzi sobie w nowych produkcjach i to, że jest chwalony przez krytyków powoduje że jestem spokojny co do tego czy sobie poradzi.

Kruchy_serious

Choć dobrze, że Affleck jest wysoki to nie jest to niezbędne. Przede wszystkim trzeba wyglądać na potężnego gościa (Stallone jest średniego wzrostu a tego odmówić mu nie można), ale racja - jeśli przypakował porządnie to mu to tylko pomoże.

ocenił(a) film na 8
Prawdziwy_Idiota

Twój nick, mówi wszystko...

użytkownik usunięty
Prawdziwy_Idiota

Jednak co do Amy Adams, już nie mogło.

ocenił(a) film na 7
Prawdziwy_Idiota

Buscemi zagrałby lepiej niż Afflec :/

Prawdziwy_Idiota

Przymierzał się już do Supermana.
http://uk.ign.com/articles/2013/09/05/documentary-on-tim-burton-and-nic-cages-ne ver-made-superman-movie-releases-trailer

ocenił(a) film na 6
Ketosz

Za każdym razem kiedy na to patrzę- [ http://i.imgur.com/J1igb6m.gif ]

Prawdziwy_Idiota

Ale widzę, że Lexa Luthora zagra aktor komediowy... jakoś mnie nie będzie przekonywał jako czarny charakter

użytkownik usunięty
Pijany_Mistrz

Z której strony nominowany do Oscara Eisenberg jest aktorem komediowym to ja nie wiem.

użytkownik usunięty
Prawdziwy_Idiota

Akurat Cage jest bardzo dobrym aktorem, który podejmuje złe decyzje.

Prawdziwy_Idiota

Gdyby Cage był młodszy idealnie mi pasuje na Batmana;). Co by o nim nie mówić to świetny aktor. Polecam obejrzeć jego filmy z młodości np. Błękitnego chłopaka. Powiedz po tym seansie, że Cage nie nadawał się na Batmana;). A Affleck to bardzo dobry wybór, nie pasuje mi jednak kownecja Snydera. Z Supermana zrobił historię niemal całkowicie pozbawioną tego czegoś, tej magii. Do tego cholernie przygnębiającą..Nie pasuje mi to.