Umknęła mi jedna rzecz. O co chodziło z tymi snami Bruce'a?
Tu ta scena:
https://www.youtube.com/watch?v=w7lkm-3XWxc
Rozumiem, że to Flash z przyszłości, ale dlaczego objawił się Bruce'owi we śnie, o kim mówił i kogo miał na myśli Superman rozmawiając z Batmanem.
Mniej więcej się domyślam, ale wolę mieć pewność.
Sny batmana to swego rodzaju ostrzeżenia. Chodzi o to, że te "wizje" ostrzegają go przed nadejściem Darkseid'a. Jeżeli chodzi o Flash'a to ciężko powiedzieć co dokładnie miał na myśli. Pewnie chodziło mu o to, żeby zjednoczył wszystkich metaludzi tworząc Ligę Sprawiedliwości.
Flash mówił coś jeszcze. Z jakiego powodu Bruce miał się "bać" Supka? Zważywszy uwagę na to, że odnośnie niego "miał rację". A jeśli nie, to kogo?
Ok, a o co chodziło Supermanowi, kiedy zdemaskował Batmana i powiedział "Była całym moim światem, a ty mi ją odebrałeś"?
Chodziło pewnie o Lois Lane lub Marthę. Sam do końca nie jestem przekonany, wszystkiego dowiemy się w JL.
Dobre pytanie... pojdeżewam ze wszystko rozegra sie w JL pierwszej czesci... przynajmniej lepiej zrobione domysły niż w Przebudzeniu Mocy - sny były jałowe - tutaj z sensem i mrokiem.
Ciekawie mnie o kim w celu mówił Lutor ? wspominał ze ktoś juz zauwazył ziemie z kosmosu i tu przybędzie... czy cos w tym stylu o kogo mogło mu chodzic? Lobo?
Dobre pytanie... pojdeżewam ze wszystko rozegra sie w JL pierwszej czesci... przynajmniej lepiej zrobione domysły niż w Przebudzeniu Mocy - sny były jałowe - tutaj z sensem i mrokiem.
Ciekawie mnie o kim w celu mówił Lutor ? wspominał ze ktoś juz zauwazył ziemie z kosmosu i tu przybędzie... czy cos w tym stylu o kogo mogło mu chodzic? Lobo?
Ciekawie mnie o kim w celu mówił Lutor ? wspominał ze ktoś juz zauwazył ziemie z kosmosu i tu przybędzie... czy cos w tym stylu o kogo mogło mu chodzic? Lobo? Drakseid?
Ciekawie mnie o kim w celu mówił Lutor ? wspominał ze ktoś juz zauwazył ziemie z kosmosu i tu przybędzie... czy cos w tym stylu o kogo mogło mu chodzic? Lobo? Drakseid?