PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129784
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Umknęła mi jedna rzecz. O co chodziło z tymi snami Bruce'a?
Tu ta scena:
https://www.youtube.com/watch?v=w7lkm-3XWxc

Rozumiem, że to Flash z przyszłości, ale dlaczego objawił się Bruce'owi we śnie, o kim mówił i kogo miał na myśli Superman rozmawiając z Batmanem.
Mniej więcej się domyślam, ale wolę mieć pewność.

Azazel94

Sny batmana to swego rodzaju ostrzeżenia. Chodzi o to, że te "wizje" ostrzegają go przed nadejściem Darkseid'a. Jeżeli chodzi o Flash'a to ciężko powiedzieć co dokładnie miał na myśli. Pewnie chodziło mu o to, żeby zjednoczył wszystkich metaludzi tworząc Ligę Sprawiedliwości.

użytkownik usunięty
jacob_filmweb

Flash mówił coś jeszcze. Z jakiego powodu Bruce miał się "bać" Supka? Zważywszy uwagę na to, że odnośnie niego "miał rację". A jeśli nie, to kogo?

ocenił(a) film na 6
jacob_filmweb

Ok, a o co chodziło Supermanowi, kiedy zdemaskował Batmana i powiedział "Była całym moim światem, a ty mi ją odebrałeś"?

Azazel94

Chodziło pewnie o Lois Lane lub Marthę. Sam do końca nie jestem przekonany, wszystkiego dowiemy się w JL.

ocenił(a) film na 4
Azazel94

To był tylko koszmar Bruce,a
I chodziło mu raczej o Lois Lane

Azazel94

Dobre pytanie... pojdeżewam ze wszystko rozegra sie w JL pierwszej czesci... przynajmniej lepiej zrobione domysły niż w Przebudzeniu Mocy - sny były jałowe - tutaj z sensem i mrokiem.

Ciekawie mnie o kim w celu mówił Lutor ? wspominał ze ktoś juz zauwazył ziemie z kosmosu i tu przybędzie... czy cos w tym stylu o kogo mogło mu chodzic? Lobo?

karku999

Na 90% chodziło o Darkseida.

Azazel94

Dobre pytanie... pojdeżewam ze wszystko rozegra sie w JL pierwszej czesci... przynajmniej lepiej zrobione domysły niż w Przebudzeniu Mocy - sny były jałowe - tutaj z sensem i mrokiem.

Ciekawie mnie o kim w celu mówił Lutor ? wspominał ze ktoś juz zauwazył ziemie z kosmosu i tu przybędzie... czy cos w tym stylu o kogo mogło mu chodzic? Lobo?

Azazel94

Ciekawie mnie o kim w celu mówił Lutor ? wspominał ze ktoś juz zauwazył ziemie z kosmosu i tu przybędzie... czy cos w tym stylu o kogo mogło mu chodzic? Lobo? Drakseid?

Azazel94

Ciekawie mnie o kim w celu mówił Lutor ? wspominał ze ktoś juz zauwazył ziemie z kosmosu i tu przybędzie... czy cos w tym stylu o kogo mogło mu chodzic? Lobo? Drakseid?