Czy w polskich sklepach pojawi się płyta blu-ray z wersją Ultimate? Czy będzie do wyboru polski lektor?
Skoro film był puszczany z dubbingiem w kinach to na lektor w wydaniach DVD i Blu-Ray nie masz co liczyć. Za to pewnie na jesień będzie puszczany na C+ lub HBO z lektorem
Tragedia. Brakuje jeszcze żeby w przyszłości zabrakło wersji z napisami i będzie tylko wersja z dubbingiem.
Lektora dadzą dopiero w premierze telewizyjnej. Przykro mi, też mi się to nie podoba, ale niestety jest dużo ludzi preferujących dubbing.
Ja mam BvS w steelbooku, troche kosztował ale było warto.. niestety kinówka dub i ultimate napisy. Do zagranicznych steelbooków dorzucali jeszcze 3 płyte z 3D, nam pożałowali :)
"ludzi preferujących dubbing" ale kto ??? Rozumiem dla dzieci, a ten film nie jest dla dzieci tylko dla młodzieży ! Ja sam mam ponad 30 lat i czekałem na ten film, z napisami ogląda się troszkę niewygodnie , dlatego preferuje lektora... ale dubbing ??? Z tym cholerstwem nie idzie żądnego filmu oglądać !
A słyszałeś o Loganie? Film z kategorią, czyli dla dorosłych (dużo krwii i ostrych przekleństw) też będzie z dubbingiem. Niestety, gdyby wszyscy nie lubili dubbingu, to by nie powstawał, a zamiast tego staje się coraz popularniejszy bo pewnie coraz więcej ludzi na to idzie.