PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129784
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

ale kupa../

ocenił(a) film na 7

widzialem man of stell i byl nudny i za dlugi malo co akcji a koncowa scena i rozpierdziel kompoterowy budynków troche slabe to bylo oczekiwalem czegosc wiecej,tu wi dze ze bedzie tak samo..a efeckty az bija po oczach ..

ocenił(a) film na 7
Mar_28

aha dodam ze DC chyba proboje na sile zrobic te filmy zeby nie byc gorsze od Marvela ,TYLKO ZE MARVELOWI sie to udaje calkiem dobrze

ocenił(a) film na 6
Mar_28

Kolejny tego typu komentarz. To się chyba nigdy nie skończy. Jeszcze musi coś tam dodawać. To już robi się nudne i męczące [ http://media0.giphy.com/media/y6QcRcueH1ZDO/giphy.gif ].

Szkoda, że ja nie mam sił i chęci na wchodzenie na fora jakichś tam "Sag: Zmierzch", "Kac Wawy" kilku przereklamowanych filmów Marvela itd i wypisywania tego typu komentarzy. i jeszcze musiałby coś na dodać (no a co) i kłócić się z innymi. Jaka szkoda, że nie mam na to czasu.

ash_williams85

Dokładnie. Nie wiem ile jeszcze będzie tego typu komentarzy od wielkich znawców. Ręce opadają.

ocenił(a) film na 6
jacob_filmweb

Co zrobić. Ci ludzie oczekują Bóg wie czego. Wychwalają masówkę Marvela, z której teraz już rzadko o na prawdę o porządną pozycję ("Kapitany" jeszcze trzymają godny poziom), reszta - powielanie schematu, ale oni tak będą się upierać. Marvel jest teraz na topie, tak więc broń Boże, że ktoś myślał inaczej niż oni. Nie chcę krytykować tu MCU, bo faktycznie odwalają porządną robotę, ale wypadałoby dać szansę konkurencji, a nie krytykować ją bo nie jest Marvelem. Krytykowanie filmu, który nie wyszedł - świadczy to wiele o widzu. Ileż to razy się przejechałem na takim myśleniu. Zwłaszcza, że nie wiadomo jaki film będzie w rzeczywistości.

ash_williams85

Zgadzam się. Ludzie którzy są wstanie przewidzieć grę aktorską oglądając zwiastun, albo całe hejty bo "Batman jest za gruby, WW bez cycków itd.." Od początku ta cała nagonka na BvS jest żenująca. Nie lubię Marvela, co prawda oglądam ich filmy, ale nie doszukuje się "na siłę" hejtów, absurdów. Nie zakładam postów na forum z dupy z zażaleniem jakie to słabe. A tutaj oczywiście cała śmietanka znawców kina superhero jedzie po czym tylko może, bo Marvel robi to tak, bo Marvel to, Marvel tamto. Po premierze filmu będzie jeszcze więcej nagonki i komentarzy, już nie mogę się doczekać jakie bzdury będą wypisywać. Rzygać się chce.

ocenił(a) film na 7
ash_williams85

o tam kolejny tego typu..ja tam nie wiem co inni pisza oceniam co ja widze co mi sie poodba a co nie tak ogolnie..i jak wyzej napislaem,film pierwszy jakos nie zrobil na mnie wrazeniea,taki dramt troche z akcji na koncu wiecej gdania i pouczania ble ble a nizeli konkretow i te efekty ala jak gra kompoterowa fe nie za bardzo mi sie podoba i teraz po zwiastunie nowego filmu mamy poodbnie,..film jak film na pewno zobacze czy mi sie spoodba tak ogolem hm sie okaze.

ocenił(a) film na 7
Mar_28

Jak inaczej chcesz przedstawić walkę 2 niezniszczalnych postaci takich jak Superman i Zod ?

ash_williams85

Trolling nie ma końca :P

użytkownik usunięty
ash_williams85

w sumie to się zgadzam

ocenił(a) film na 7
Mar_28

A DC się nie udaje przepraszam?

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

JAK na razie dc wiecej planuje i gada niz dziala wystarczy popatrzec na marvela u nich wszystko idzie jak w zegarku maj plany i je realizuja.co do batman i supermenaa to jak gorzej jak dla mnie to te sceny kompoterowe jak z gry fatalnie wygladaja,dla czego w filmach marvela wszystko tak fajnie wyglada no czemu hmm..nie wiem ale mi sie to podoba.ogolnie filmy dc jak widac nie sa tak cukierkowe jak marvela bardziej takiie w dramat wchodzi pogaduchy niz w akcji,kto ogladam filmy i bedize ogladac ten nowy to zobaczy ze tak jest..mi bardziej odpowiada fabuła w marvelach i od czasu do czasu historyjka z kryształami mocy.no ale kazdy ma inny gust prawda.

ocenił(a) film na 7
Mar_28

Po prostu to są zupełnie inne komiksy i zawsze tak było. Nie wiem, dla mnie Batman zawsze był superbohaterem nr 1

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

to prawda inne ni nie pwoeim sam batmna zawsze lubilem.

ocenił(a) film na 7
Mar_28

To może napisz czego oczekiwałeś?

ocenił(a) film na 7
Mar_28

Popracuj nad ortografią i interpunkcją.

ocenił(a) film na 7
Ryloth

spoko ziom,jak pisze szybko to tak czasem wychodzi .sorki

ocenił(a) film na 7
Mar_28

Nie mnie przepraszaj. Jak chcesz być traktowany poważnie, a nie jak gimb/troll, to musisz pisać poprawne zdania.

ocenił(a) film na 7
Ryloth

ogolnie to tu nie szkola zeby pouczac kto jka pisze tylko kazdy moze sie wypowiadac jak i co chce,,ja nikomu tego nie zabraniam i nie pouczam jak ma pisac,jesli ktos ma problem to trudno,wypowiadam sie dla siebie a najgorzej to nie cierpie slangu ala troll gimb ale jakos czytam i nie robie z tego afery.nara ziom