Nikt nie chce żadnych rebootów.... Nikt już nie przebije filmów Nolana więc pozdro i krzyżyk na drogę
Film może być ciekawy, ale zgadzam się z tobą, Batmanów Nolana nikt nie przebije.
Jeżeli faktycznie Aronofsky będzie reżyserem to może być naprawdę ciekawie ale film tak czy inaczej musi powstać bo będzie powiązany z Ligą Sprawiedliwych chociaż wolałbym w tym filmie zobaczyć Bale w tytułowej roli niż nowego aktora, który może się nie sprawdzić.
Jeszcze gdyby muzykę robił Zimmer niż Jablonsky ( facet od Transformers) to by było świetnie. Pożyjemy, zobaczymy, może wyjść dobry film.
Dla mnie to totalny absurd bawić się znów w kręcenie tego. Wciąz mam w głwoie genialnego Jokera (Heath Ledger), Bane'a (Tom Hardy) i Bale'a jako Batmana plus wszytsko dzieki Nolanowi, to jak oni chcą po 3 latach brać się za nowego?! Niech sobie poczekają jeszcze trochę. Choć jedynym plusem byłby tu Aronofsky. I w ogóle nie wyobrażam sobie, aby te reeboty były choć w połowie tak świetne aktorsko jak trylogia Nolana. Po prostu NIEMOŻLIWE.
A z ciekawości, to jak oceniasz Batmany Nolana? Bo mi się nie wyświetla u Ciebie jak je oceniłaś, chyba coś z prywatnością :P
Obydwie pierwsze części mają u mnie 8 - trzeciej jeszcze nie ogladałam. Niby mam u siebie w domu ale jakoś nie moge się zebrać, ale i tak wiem, że niedługo obejrze. To znaczy ogldałam fragmentami ale przecież po tym filmu nie ocenię.
W sumie to Mroczny Rycerz był jak dla mnie lepszy niż Początek, więc sama nie wiem, czemu dałam im po tyle samo.
I wciąż się zastanawiam, kto jest bardziej mroczną i intrygująca postacią - Joker czy Bane...
Chciałbym cos powiedzieć chociaż temat jest stary. Nie chodzi o to żeby przebić Batmany Nolana tylko by wprowadzić go w świat fikcyjny, ponieważ akcja nietoperza z Nolanverse jest osadzona w świecie realnym
Po pierwsze nikt was nie zmusza do oglądania filmu to nie jest przymus.
Po drugie będzie tyle rebootów że nam bokiem wyjdzie (ale mi to akurat pasuje)
Po trzecie do puki wytwórnia ma prawa do Batmana i na nim zarabia to będą to ciągnąć tak długo jak długo płynie kasa
Po czwarte ja akurat lubię Bena Afflecka wybrali go z jakiegoś powodu kto wie może będzie lepszy niż Bale to akurat wyjdzie w praniu ja akurat wolałbym w tej roli Josha Brolina jest stworzony do roli Bata byłem nawet zdziwiony że nie jego wybrali zobaczymy co z tego wyjdzie.
Po piąte nie ma sensu pisać tych komentarzy bo tak i tak będą nowe batmany i nic na to nie poradzicie.