Kogo chcielibyście zobaczyć jako wroga "Dark Knight'a" ? Wiemy, że na pewno pojawi się Deathstroke, więc go nie typujmy :)
Moja propozycja to RIDDLER (mój ulubiony wróg), ale spodziewam się bardziej ekranizacji gry "Batman Arkham Originis" lub
"lub" wyskoczyło mi nie w tym okienku co trzeba :P
Ale jeżeli już mamy to słowo to:
"ale spodziewam się bardziej ekranizacji gry "Batman Arkham Originis" lub bohaterów Suicide Squad" ;)
Pozdrawiam :)
Osobiście chciałabym zobaczyć ekranizacje gry "Batman: Arkham Asylum" a wrogów Stracha na Wróblę i Poison Ivy.
Rownież spodziewam sie czegos podobnego do Arkham Origins. Deathstroke bedzie tylko odwracał uwage od głownego villiana, tak jak zrobili to z Black Maskiem w Origins. Poza tym film nazywa sie "The Batman", wiec kiedy przenalizujemy sobie dotychczasowe filmy, ktore w tytule maja tylko nazwe Batman lub jakis inny jego pseudonim (Batman 1989, Mroczny rycerz 2008) albo np pierwszy komiks o tytule Batman to zawsze mamy tego jedynego i najwspanialszego złoczynce :D
deathstroke, penguin, ridller, joker , professor pyg, harley quinn, poioson ivy, catwoman , mr freeze ;)