PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626318}

Batman

The Batman
2022
7,4 130 tys. ocen
7,4 10 1 129611
7,2 101 krytyków
Batman
powrót do forum filmu Batman

Nie da się oglądać kwejka bo tam ciągle narzekają że Batmana zagra Ben Affleck, narzekają tam
tak dużo jak by za 3 dni był koniec świata, a to że Ben zagra Batmana to nie oznacza że będzie
koniec świata!!!!!!!!Koniec świata może być gdy umrą wszystkie drzewa, na całej ziemi było by
bardzo potężne trzęsienie ziemi, było by bardzo dużo skażenia na całej ziemi ale nie gdyby Ben
Affleck zagrał by Batmana!!!!!!!!!!!!!!Więc ci człowieki którzy ciągle na to narzekają:przestańcie to
pisać bo mnie szlag trafnie!!!!!

BIOLLANTE

Mi pomysł obsadzenia Afflecka ostatecznie przypadł do gustu (nawet mam z nim avatar). Z ostatnich informacji słyszałem, że będzie miał wkład w scenariusz.

BIOLLANTE

puknij sie on tam nie pasuje jak skarpetki do sandałów każdy fan batmana ci to powie. idż dalej oglądać zmierzch albo one direction i inne banialuki i sie nie wypowiadaj

kowalski228

Rozumiem fanów Batmana że są zdenerwowani że Affleck zagra Batmana zamiast Bale'a ale to jest irytujące że na kwejku ciągle o tym narzekają, i muszę do ciebie jeszcze napisać żebyś po latach w końcu zaglądnął do słownika ortografii.