hahaha aż muszę się z tym podzielić. oglądam właśnie telewizor, oczywiście reklama tego
filmu, który jest na DVD... tylko czemu ta reklama zawiera (Wg mnie) zafałszowaną opinię?
"Wnikliwy portret młodych Polaków"?? no... jakby tak się zachowywali młodzi Polacy, to byłaby
katastrofa. jak można mieć dziecko, będąc samą dzieckiem? nie chodzi mi o wiek... film nie
jest "wnikliwym portretem młodych Polaków", na pewno nie wnikliwym i na pewno nie żadnym
portretem, a raczej karykaturą! bohaterowie nieodpowiedzialni, głupi i naiwni. najbardziej mnie
raziło zachowanie matki Natalii - dorosła osoba, a zostawiła córkę i pojechała, to ma być
matka? to już te zachowanie młodej wydaje się być uzasadnione, matka się na nią wypięła...
pamiętacie scenę, w której teściowie odwiedzili Natalię? teściowa- elegantka brzydziła się
nawet zmienić pieluszkę niemowlakowi. naprawdę... wstyd! a potem jeszcze doszły narkotyki,
imprezki, przypadkowy seks, no i nastolatka się zmarnowała. współczuję jej, ale gdyby miała
inne podejście, bardziej rozsądne i odpowiedzialne i gdyby nie zależało jej aż tak na seksie...
może byłoby inaczej?