PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72111
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Jestem ciekawa jak młodzi rodzice (jeśli są tacy na forum) odnoszą się do tego filmu. Dla mnie film był trudny do przełknięcia ze względu na zachowanie bohaterów. Jednak jakość film, sposób montażu na plus.

CzerwonaSzminka

Jestem młodą mamą i szczerze uważam,że to film do obejrzenia i do zastanowienia zarówno dla nastolatków jak też dla ich rodziców.W niektórych momentach było mi tak źle jak na to patrzyłam,że najchętniej bym wyszła,ale...czy to przypadkiem nie dzieje się wokół nas???Tylko niestety najczęściej dowiadujemy się o tym z mediów już po tragicznym finale...A może warto się czasem zatrzymać i przynajmniej spróbować coś zrobić w obronie tych najmłodszych...Z tego filmu, jeśli ktoś jeszcze tego nie wie jasno wynika,że okazywanie miłości, poczucie bezpieczeństwa i czas na rozmowę z dzieckiem to najważniejsze co mozemy my jako rodzice dać naszym pociechom i młodszym i starszym:)Film, który wywołuje niesamowite emocje!

CzerwonaSzminka

Myślę, że to może byc niezła przestroga dla innych młodych mama i tausiów... dziecko to nie zabawka, zostaje na całe zycie...