PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72105
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Czy ktoś może wie skąd pochodzi kurtka jeasnowa Natalii, którą dziewczyna ma np. na plakacie filmu?

ocenił(a) film na 8
curlyteeth5

To jest ulubiona kurtka Katarzyny Rosłaniec - została wypożyczona do tego filmu. Większość ciuchów pochodzi ze sklepów z odzieżą z drugiej ręki. Bodajże na gazeta.pl wczoraj był filmik z wywiadem z reżyserką i padło tam pytanie o ciuchy.

curlyteeth5

to było do przewidzenia. film powinien dać coś do myślenia nastolatkom a one szukają gdzie można kupić ciuszki, w których wystąpili aktorzy.

ner

A czemu wnioskujesz, że nie dał mi do myślenia? Co za głupie wnioskowanie.

ner

Może przemyślały, a teraz zainteresowały sie ciuchami z filmu. Nawet jakby poszły do kina tylko po to by zobaczyć stroje bohaterów, to może przy tej okazji też by ich tematyka filmu zastanowiła. I tak wychodzi na plus

TosiaOsia

Nie poszłam na film ze względu na ubrania. Po prostu w trakcie oglądania kurtka wpadła mi w oko. Nieważne.

ocenił(a) film na 1
curlyteeth5

z blue rabbit :D

curlyteeth5

O tej kurtce mówiła Rosłaniec w wywiadzie, to jej kurtka. Tzn. opowiadała jak z siostrą chodziły po lumpeksach w poszukiwaniu kostiumów, a potem sama chodziła w tej kurtce.

EwelinN

Oooo widzisz :D To może i ta kiedyś robiąc rundkę bo ciuchlandach trafię na podobną kurtkę :)

EwelinN

Tak poza tym masz może link do tego wywiadu?:)

ocenił(a) film na 8
curlyteeth5

To video wywiad jest na gazeta.pl w sekcji kultura - na pewno znajdziesz :)

artagasamazis

dzięki :)

curlyteeth5

A mi się zdaje, że moja mam taka miała w latach mlodosci ;)

MonKacz

może jest gdzieś zakopana na dnie szafy :d