szkoda pieniędzy... osobiście przez prawie połowę filmu siedziałam zażenowana. wszystko przerysowane i przy tym strasznie wulgarne. nie wiem, może jestem za stara na takie kino... choć przy moich 21 latach...
Zgadzam się. :) Świetnie się ogląda na dużym ekranie. Rzadko mi się zdarza, bym po seansie nie pomyślała: "Mogłabym to równie dobrze obejrzeć w domu". "Hobbit" jest jednym z wyjątków.
Dokładnie takie samo mam odczucie. Zaczynając od gry aktorskiej głównej bohaterki, przez montaż, scenariusz i samą fabułę wyssaną z palca. Zdecydowanie nie marnuj tych kilkunastu/dziesięciu złotych i poczekaj aż można to będzie ściągnąć. Film zdecydowanie warty stanowczego ODRADZENIA. Po 20 minutach miałam ochotę wyjść, ale ciekawa byłam zakończenia, które moim zdaniem było na takim poziomie, że idealnie nadaje się żeby podsumować cały film - żałosne.
I naprawdę uważasz, że taki problem istnieje? A przynajmniej jest na tyle popularny i "pominięty w kinie", że warto kręcić tego typu obraz i reklamować to na taką skalę? Nikt nie jest aż tak głupi żeby zdecydować się na dziecko a później zachowywać się w ten sposób. Ta dziewczyna nie wpadła w żadne złe towarzystwo tylko sama robiła te wszystkie rzeczy, które uczyniły film właśnie WYSSANYM Z PALCA.
Pomijając już kwestię fabuły, film technicznie był na żałosnym poziomie, więc gdyby chociaż zadbać o ten aspekt, wrażenia byłyby trochę inne. Niestety wszystko złożyło się na to, że ten film jest tylko dla ludzi, którzy nie potrafią samodzielnie myśleć i wyjdą z kina przekonani, że to poważny dramat ilustrujący nową chorobę cywilizacyjną. Każdy kto choć trochę się nad tym zastanowi, dojdzie do wniosku, że nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością.
Nie, chyba że lubisz Family-SF i to na poziomie wykonania lata 70te z grą aktorów rodem ze współczenych polskich seriali.
odradzam zdecydowanie !! w tym filmie nikt nic sobą nie reprezentuje ćpanie, jaranie du...nie każdy z każdym jak króliki!!