PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Mija kilka lat, Kuba przychodzi odwiedzić Kingę. Wydoroślał, kończy Cambridge czy tam Oxford, opowiada jej o swoich planach na przyszłość, a ona mu nagle przerywa i pyta: Ale czy ty mnie wciąż kochasz??? (bo tego zakończenia, które jest w filmie to w ogóle nie rozumiem.)

ocenił(a) film na 7
panna_migotka87

Ok to ja postaram wytłumaczyć Tobie zakończenie:) Cały ten film ma ukazać problemy dzisiejszej młodzieży - to, że na niczym im nie zależy, że nie potrafią być odpowiedzialni, nie liczą się z kasą, że liczy się tu i teraz. Natalia (gł. bohaterka) Chciała mieć dziecko bo czuła się niekochana. Chciała kochać i być kochaną. Powiedziała wprost, że Antoś nie był wpadką, tylko że go zaplanowała. Dalej już widziałaś jak jej chcenie, posiadania dziecka wyglądało, jak jej chłopak, który był dzieciakiem się zachowywał. Ostatnia scena pokazuje, że młodzi nie potrafią uczyć się na błędach, wyciągać wniosków z tego co się stało. Scena była taka, a nie inna by właśnie pokazać niedojrzałość młodych ludzi. Natalia straciła dziecko, ale chciała następne mimo, ze nie dawała sobie rady z Antosiem, jej chłopak mimo, że był beznadziejnym ojcem zgodził się na to by być może znów nim zostać. Scena przerysowana, ale nic dosadniej nie ukazało by tego o czym napisałam. Mam nadzieje, że pomogłam.