PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Ambitne kino w najlepszym wydaniu. Poważny kandydat do Złotych Lwów i murowany polski kandydat to Oscara. Film znacznie lepszy, niż tandetne twory Holland.

użytkownik usunięty
Stev_Kowalski85

Po co zakładasz kolejny temat? Jeden nie wystarczy? Po kiego piszesz o tym kandydacie do Złotych Lwów i Oscara? Skąd ty to niby możesz wiedzieć? Odpuść człowieku, bo naprawdę każdy może wejść na twój profil i zobaczyć, że założyłeś konto wczoraj i wychwalasz film pod niebiosa.

ocenił(a) film na 10

Założyłem ten temat, by wyrazić swój pogląd. Nie podoba się, to wyprowadź się do Korei Północnej. Skąd mogę wiedzieć - nie wiem, ale tak sądzę, a często mam rację. Filmy Pani Rusłaniec to ambitne kino najwyższych lotów i żaden szanujący się, poważny krytyk filmowy temu nie zaprzeczy. Zagranicą film zebrał bardzo pozytywne opinie, tylko w polskim piekiełku trolli się go miesza z błotem.

I co ma do tego, kiedy założyłem konto? Akurat teraz je założyłem i akurat teraz oceniłem ten film, bo był pierwszym, jaki obejrzałem po założeniu tutaj konta. Masz paranoję. W sztuczną mgłę w Smoleńsku też wierzysz?

ocenił(a) film na 1
Stev_Kowalski85

Chyba do Złotych Malin...

ocenił(a) film na 10
SatoCous

Powiedział to ktoś, kto takie komercyjne gnioty jak Skyfall czy Django ocenił na 10/10... Filmy Pani Rusłaniec nie są dla wszystkich, zażerająca się popcornem gawiedź nie jest w stanie ich docenić.

ocenił(a) film na 1
Stev_Kowalski85

Powiedział klakier...

ocenił(a) film na 10
SatoCous

Podła insynuacja! Nazywasz mnie klakierem tylko dlatego, że podoba mi się film, którego Ty nie umiesz docenić...

Pozdrawiam,
Stefan

ocenił(a) film na 1
Stev_Kowalski85

won klakierze! Ten film to szmira i co byście klakierki nie zrobili to opinia na temat tej szmiry jest widoczna w postaci średniej oceny:) Jedne z najgorszych filmów ostatnich lat:)

ocenił(a) film na 1
bandzior99

Zgadza się! Ten film to DNO. Po raz pierwszy oceniłem film na jedną gwiazdkę. Niestety. 'Niestety' nie dla tego, że tak oceniłem, tylko dla tego, że poszedłem na to do kina. Katastrofa.

LimaOscar

Za Antosia można dać gwiazdkę.

ocenił(a) film na 1
LimaOscar

Dokladnie tak, ale zobacz jaka tu masa klakierów opłaconych przez dystrybutora, którzy założyli tu konta zaraz po premierze, a swoich wypowiedziech zachwalają film i podekreślają "geniusz Pani Rosłaniec". To żałosne!!! Nie klakierom!!

ocenił(a) film na 1
bandzior99

Heh, zazwyczaj w 'teorie spiskowe' nie wierzę, ale coś jest w tym co piszesz. Tylu, jak to określiłeś 'klakierów' pod żadnym filmem dawno nie widziałem. I to 'nadających' w tak prymitywny sposób. No ale cóż - jaki film, tacy i klakierzy :)

użytkownik usunięty
Stev_Kowalski85

Czu uważa Pan, że film "Bejbi Blues" to arcydzieło polskiej kinematografii ?

ocenił(a) film na 1
Stev_Kowalski85

Nazywam cię klakierem tylko dlatego, że nim jesteś...

SatoCous

Albo to trolling, albo wyjątkowo niekumaci ludzie biorą się za "marketing szeptany" (czyli dezinformację promocyjną na portalach społecznościowych, imo ta obrzydliwa praktyka już się na FW zdarzała).

ocenił(a) film na 3
SatoCous

U nas jakoś nazwisko reżyserki nie odstraszyło publiki od kupowania popcornu...

ocenił(a) film na 3
SatoCous

Popieram:)

ocenił(a) film na 1
monica80c

Ciesze się :)

ocenił(a) film na 10
Stev_Kowalski85

Oskara nie dostanie bo hamburgery są na takie kino za głupie :( Ale w Berlinie i Wenecji na pewno rzuci na kolana!

ocenił(a) film na 1
krejzimoniaaa

sama jestes głupia skoro tak uważasz:) Jeden z najpłytszych filmów ostatnich lat.

bandzior99

Genialna retoryka: jesteś głupi - sama jesteś głupia.
Ludzie ogarnijcie się...

ocenił(a) film na 1
dk2012

Jak z nimi inaczej? Trzeba w najprostszy z możliwych sposobów. Jedyne rozwiązanie by toto zrozumiało o co Ci chodzi:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
krejzimoniaaa

Wiesz, sęk w tym, że Ty jesteś taka głupiutka, że az zabawna...... Bejbi blus to film żalosny, i prosty jak budowa cepa. Jednak po Twoich wpisach widać, że nie jesteś zbyt inteligentna więc to pewnie i tak film, który wykorzystał już maksymalnie Twoje intelektualne możliwości. W tym filmie nie ma NIC do rozumienia zatem jesteś tak samo prosta jak ta szmira skoro twierdzisz inaczej. Ambitnego kina to ty hipokrytko nie doświdczylas bo juz po twoim wpisie widac jaki prezentujesz idiotko poziom: bardzo niski! Won z klakierami!!!

Stev_Kowalski85

Ty sobie chyba żarty robisz, ale dzięki temu poprawiłeś mi humor! Bo to tylko żart....prawda....?

ocenił(a) film na 4
Stev_Kowalski85

http://kwejk.pl/obrazek/1208187/tu-sie-jebnij.html

ocenił(a) film na 1
Stev_Kowalski85

O matko! Nie wchodziłem tutaj już kilka dni by nie czytać tych idiotycznych komentarzy osób, które zachwalają ten film i robią z niego arcydzieło (mimo, de tak naprawdę to jeden z najgorszych filmów ostatnich lat), ale własnie umarłem ze śmiechu gdy przeczytałem Twój temat:) Rozumiem, że to co piszesz to prowokacja i żartujesz, tak?