PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72105
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Prawda jest brutalna bo i tak miękka wersja tego co ma miejsce w zyciu, zresztą Galerianki też.
To co sie wyprawia aktualnie to studencki burdel.
Ostatnio nawet do mnie doszły info ze teraz sex za kase jest na topie na modzie i jak nie pojdzie za kase jestes cienka...
I zrób se teraz córeczke...
bosze drogi...

Porter_5

i zapewne sam z takich korzystasz bo wiesz to z doświadczenia ,a może po prostu usłyszałeś plotkę

Tibn

a tobie jak cos znajomy powie z góry zakładasz ze klamie?

Porter_5

jeżeli coś usłyszał mało prawdopodobne ,żeby było w tym choć odrobinę prawdy zawłaszcza taki temat

Porter_5

Akurat plotka zawiera w sobie pół prawdę , jak ja bym tak miał wszystko łykać co mi mówią znajomi to bym bez butów chodził, te rewelacje zostaw sobie na jakiegoś czata , to jest forum filmowe nie portal plotkarski.

kadim_filmweb

wolność słowa? zwłaszcza ze nikogo nie obrażam?

Porter_5

A co ma wolność słowa wspólnego z pisaniem pierdół nie na temat?

kadim_filmweb

panowie jakich pierdół, naprawe nie widzicie takiego problemu?

Porter_5

NAJLEPIEJ JAK CZYTAJĄ TO JACYS RODZICE , DZIEWCZYN!!!!!!!!!!!!!
chyba do końca nie wiesz co znaczy wolność słowa

Tibn

panowie jakich pierdół, naprawe nie widzicie takiego problemu?

Porter_5

problem będziesz miał dopiero jak sam tak wychowasz córkę jeżeli kiedykolwiek będziesz ją miał .

ocenił(a) film na 6
kadim_filmweb

pierdoł żeś sie chłopie nałykał ! moi znajomi maja mlodsze rodzenstwo w gimnazjach , jak i ja mam w rodzinnie gimnazjaliste i takich rzeczy jednak nie robia , malo tego jak pytalem jak to teraz wszystko działa , to sprawa z gimnazjum jak i liceum wyglada tak samo jak te dobra pare lat temu kiedy tam jeszcze uczeszczalem...

Charlie_Harper

Gościu zluzuj i czytaj ze zrozumieniem , a nie mi tu krzyczysz jak na straganie w piątek przy otwarciu stoiska z rybami.

ocenił(a) film na 6
kadim_filmweb

stary nie wiem co ty żeś sie mnie uczepil ,ale mowilem do zalozyciela tematu i potrafie czytac ze zrozumieniem.

Charlie_Harper

powinieneś napisać do kogo się zwracasz
albo po prostu kliknąć odpowiedź przy jego komentarzu tak było by łatwiej
inaczej stwarza to niepotrzebny chaos i czasem spięcia

Charlie_Harper

pozazdrościc okolicy, pewnie jakas mała mieścina?

Porter_5

ty zapewne z metropolii pochodzisz gdzie na twym osiedlu co klatka w bloku burdel

Tibn

nie pudło

Porter_5

http://www.youtube.com/watch?v=rm81LSKJC2k

Tibn

nawet nie wchodze, pewnie jakies ordynarne video:(

Porter_5

kto by chciał abyś wchodził
bosze drogi...