PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Nie wiem czy zauważyliści, że Natalia podejmowała próby bycia dobrą matką przynajmniej uczuciową matką, a widać to poprzez to, że często Antosia przytulała. Napewno ona też tego potrzebowała, ale mimo wszystko uważam, że go kochała.

ocenił(a) film na 5
Amelia_32

też mi sie tak wydaje, ale ostatnia scena trochę pokazała, że "dziecko" potraktowała jak rzecz.. można porównać np. " o jej zepsuł mi sie telefon kupie sobie nowy".. Tak tez było u niej z dzieckiem.

Amelia_32

Tak ja też widziałam,że próbowała i gdyby tylko wtedy miała obok kogoś kto by jej wskazał tą "lepszą" drogę , byłaby dobrą matką.Ale nie miała:(Od kogo powinna sie uczyć miłości i troski o drugą osobę???Postać Natalii wzbudziła we mnie maksymalnie skrajne emocje od złości i bezsilności na jej głupotę do smutku i poczucia,że to bardzo nieszczęśliwa dziewczyna...

Mirka_8

Widać, że rozumiemy się w tej kwestii. Mi też szkoda takich dziewczyn, które nie mają w nikim wsparcia, a wystarczy tylko przytulić i powiedzieć "musi byc Ci bardzo ciężko, jak chcesz to mi się wygadaj przecież jestem Twoją matką i wszystko możesz mi powiedzieć". To jest właśnie miłość bezwarunkowa do dziecka.

ocenił(a) film na 8
Amelia_32

Ja jestem ojcem i na miejscu Kuby (filmowego ojca) bardziej bym się starał.Oczywiści sam aktor bardzo dobrze zagrał. Bejbi Blues na poważnie porusza problem nie tylko odpowiedzialności matki, ale również ojca.

pawel2014

Kuba, w pewnym momencie zaczął być odpowiedzialny - sprzedanie deski- i gdyby odnaleźli język z Natalią i wzajemnie sobie pomogli, mogłoby się udać.

ocenił(a) film na 5
nowinka_filmweb

Właśnie, nie można powiedzieć że Natalia nie kochała dziecka, kochała tylko mimo wszystko była jeszcze sama niedojrzałą gówniarą, którą nikt się nie opiekował.

Ashganka

była też niekonsekwenta (wynik niedojrzałosci) - mówiła, że nie chce być jak te matki, która oddają dziecko na cały dzień do żłobka albo opiekunki, a co zrobiła dla pracy w rabbicie?...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem