moje zdanie ... każdy dzieciak zamiast chodzic do kina ze szkoly na pana tadeusza czy inny film
historyczny powinien obejzec tego typu produkcje !!
Uważam, że mogą ją obejrzeć i rzeczywiście powinni... ale w domowym zaciszu, bo wydawanie na to kilkunastu złotych jest zwykłą stratą pieniędzy.
To dom jest od wychowywania a nie szkoła czy tym bardziej kino. Może jeszcze lekcje matmy, polskiego zastąpmy wychowaniem seksualnym ? Jak ktoś jest głupi to i mu ten film nie pomoże.
Ps; obejRZeć jak już , każdy ktoś z rocznika 89 powinien umieć pisać poprawnie te słowo ;)
A ja się absolutnie nie zgadzam. Ten film tylko prześlizguje się po trudnym temacie. W tym filmie nie ma głębi, żadnej głębszej charakterystyki bohaterów. Jak dla mnie: zróbmy film o kontrowersyjnym temacie to się sprzeda. Absolutna porażka, aktorsko fatalnie, jak z kółka teatralnego.
Dla mnie film jest świetny nie ze względu na sam temat, ale na jego realizację i naprawdę nie spodziewałam się, ze wywoła takie emocje, Co do oglądania przez młodzież - jestem na tak, film nie poucza w taki nudny stanrdowy sposób, ale szokiem, a to lepiej działa na młodych.