PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72105
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

moje zdanie ... każdy dzieciak zamiast chodzic do kina ze szkoly na pana tadeusza czy inny film
historyczny powinien obejzec tego typu produkcje !!

ocenił(a) film na 1
konradd89

Uważam, że mogą ją obejrzeć i rzeczywiście powinni... ale w domowym zaciszu, bo wydawanie na to kilkunastu złotych jest zwykłą stratą pieniędzy.

ocenił(a) film na 3
konradd89

To dom jest od wychowywania a nie szkoła czy tym bardziej kino. Może jeszcze lekcje matmy, polskiego zastąpmy wychowaniem seksualnym ? Jak ktoś jest głupi to i mu ten film nie pomoże.
Ps; obejRZeć jak już , każdy ktoś z rocznika 89 powinien umieć pisać poprawnie te słowo ;)

ocenił(a) film na 2
konradd89

A ja się absolutnie nie zgadzam. Ten film tylko prześlizguje się po trudnym temacie. W tym filmie nie ma głębi, żadnej głębszej charakterystyki bohaterów. Jak dla mnie: zróbmy film o kontrowersyjnym temacie to się sprzeda. Absolutna porażka, aktorsko fatalnie, jak z kółka teatralnego.

oska888

Dla mnie film jest świetny nie ze względu na sam temat, ale na jego realizację i naprawdę nie spodziewałam się, ze wywoła takie emocje, Co do oglądania przez młodzież - jestem na tak, film nie poucza w taki nudny stanrdowy sposób, ale szokiem, a to lepiej działa na młodych.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem