PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Zastanawiam się na co iść z przyjaciółką.
Obie mamy 16 lat, więc na obydwa filmy nas wpuszczą.
Pozostaje tylko pytanie, który film wybrać?
Słyszałam, że Bejbi Blues jest jakieś patologiczne, a z drugiej strony że jest całkiem spoko.

Tak więc, który film polecacie?

Zo0ik

Widziałem tylko zwiastuny, więc i tak się wypowiem. Bejbi Blues wydaje się kolejnym pseudomłodzieżowym filmem. Poza tym bałbym się trochę poziomu aktorów w tym filmie. Na prawdę nie macie innej możliwości?

Amadeusz1500100

Sęp.
Zdecydowałyśmy, że jednak pójdziemy na Sępa.

ocenił(a) film na 2
Zo0ik

Szczerze? Nie polecam ani tego ani tego. Oba filmy beznadziejne, naprawdę..

ocenił(a) film na 1
Zo0ik

Zdecydowanie na "Sęp". Nie nudziłam się ani przez chwilę natomiast ten drugi film... oglądałam dziś. Szkoda kasy na bilety tylko i czasu.

ocenił(a) film na 10
Zo0ik

Nie słuchaj się trollo-hejterów! Jeśli nie przeraża Cie ambitne, ciężkie kino to zdecydowanie BB. Ale to nie film dla każdego. Jak widać po ocenie i niektórych komentarzach, film jest mocno niedoceniony i strollowany przez tych, co spodziewali się łatwej rozrywki :(

ocenił(a) film na 2
Stev_Kowalski85

Skończ już człowieku.

ocenił(a) film na 10
Kontra_3

Tak bardzo razi Cię, że ktoś ma odmienne od Twojego zdanie i potrafi je uargumentować, przy okazji udowadniając, że poprostu niezrozumiałeś filmu?

Pozdrawiam
Stefan

ocenił(a) film na 2
Zo0ik

Oczywiście, że Sęp. Film trzyma w napięciu i dla niektórych dosyć nieprzewidywalny. Zupełnie przeciwieństwo Bajebi Blues.

ocenił(a) film na 10
Kontra_3

Byłem wczoraj, jest przereklamowany... Czyżby klakierzy producenta Sępa postanowili pobawić się w czarny PR?

ocenił(a) film na 8
Zo0ik

BB jest dobry, ale to ambitne kino, nie dla kazdego. jak szukasz czegos dla funu z kolezanka na weekend to raczej sep choc to tez zadna rewelacja, ot niezle rzemioslo. ale jak lubicie cos trudniejszego to zdecydowanie BB

ocenił(a) film na 1
Zo0ik

16 lat, z przyjaciolka... Leoiej chodzcie do mnie, za darmo i zabawa lepsza niz na polskich produktach filmopodobnych! :D