PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72111
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Totalne nieporozumienie. Dłużące się sceny. Scenariusz to porażka, zdjęcia chaotyczne, słaba gra młodych aktorów, nieprzemyślana fabuła. Galerianki były dobrym filmem, ten obraz to gniot.
Poza tym dykcja głównej aktorki... dramat.

Temat rzeczywiście został podjęty, ale reżyserka absolutnie sobie z nim nie poradziła.
"Jesteś tak dobry jak twój ostatni film."

ocenił(a) film na 3
skarssen

Głowna bohaterka mówiła tak jakby miała wieczny katar lub kartofla w nosie.

ocenił(a) film na 5
skarssen

O tak, dłużące się sceny... Nie wiem, jak można 5 minut kręcić kamerą wokół DJ-a, który nie robi nic innego poza machaniem głową. Ba, a kolejne 5 minut spędzone na patrzeniu jak Natalia siedzi na jednym miejscu i przytula Antosia? Nawet muzyki w tle nie było, wiec tylko czekałam aż ta scena się skończy. I obserwowałam Antosia, który też zaczął przysypiać w pewnym momencie. I druga rzecz, która mnie denerwowała to trzęsąca się kamera. Chryste no, jak bardzo można nią trząść? Kamerzysta też za nią zasypiał?

ocenił(a) film na 3
skarssen

zgadzam się całkowicie. dzisiaj obejrzałam i jestem zawiedziona. pomysł filmu - dobry, ale realizacja..... sceny są naprawdę nudne i wydłużane niepotrzebnie, np. na tej imprezie gdzie przez 4 minuty dj machał kitką. było jeszcze wiele takich scen. poza tym musiałam co chwila pytać się koleżanki co ktoś powiedział (niewyraźne dialogi). i jeszcze autentycznie widać było w niektórych momentach, że aktorzy uśmiechają się do siebie i to wcale nie wchodziło w ich grę. końcówka - idiotyzm. po końcowej scenie błyskawicznie pojawiły się napisy bez jakiejkolwiek muzyki i wszyscy w kinie nie mogli uwierzyć, że się już skończyło. dla mnie film do obejrzenia na jeden raz.