PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72107
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

jestem zaskoczony filmem ale KUR*A NEGATYWNIE! Jedno wielkie gówno. Odradzam każdemu.
Jak to większość chłopaków dałem się namówić na film dzięki mojej dziewczynie a chciałem isć na Hobbita :(
Najgorzej wydana kasa w moim życiu .
Wyszliśmy po 45 minutach jakoś.
Najmilej wspominam to jak powiedziałem do swoje dziewczyny : "Wychodzimy bo zaraz tu jebne" , a za nami wyszło chyba z 15 osób ;)
PS. specjalnie założyłem konto, żeby odradzić każdemu pójścia na ten film.
Żenada

ocenił(a) film na 1
danifae94

Więc trzeba sie nauczyć, że na filmy Roslaniec nie wydaje sie kasy w kinie. Bo potem sie pieniazkow żaluje:) Też byłem i rowniez zalowałem. Kicha jakich malo.

ocenił(a) film na 1
danifae94

Ale skaszaniłeś z tym Hobbitem. To arcydzieło a ty poszedłeś na to gówno

użytkownik usunięty
danifae94

Potwierdzam. Nigdy w życiu aż tak nie zawiodłam się na filmie w kinie. Zawsze staram się znaleźć jakiś pozytyw. W tym czymś niestety nie znalazłam. Gdybym była sama, to na pewno bym wyszła. Myślę, że opis 1 na filmwebie idealnie opisuje ten film: "nieporozumienie".

ocenił(a) film na 1
danifae94

Dobitnie opisałeś odczucia,dokładnie takie na tym filmie są-dodałbym jeszcze myśl ,,co ja tu robie jeszcze na tej sali? ''Każde kino powinno gwarantować zwrot pieniędzy za bilety gdyby ktoś wyszedł w połowie seansu nie usatysfakcjonowany-.Liczy się zadowolenie z towaru a nie kupowanie kota w worku i wtedy było by automatyczne eliminowanie pseudoartystów z rynku filmu polskiego a producenci wiedzieli by komu opłaca się dać pieniądze na produkcje polskiej kinomatografi.