4,7 1,2 tys. ocen
4,7 10 1 1153
Bereavement
powrót do forum filmu Bereavement

Dlaczego w dzisiejszych czasach, w każdym slasherze, horrorze, etc. gra laska z dyżymi
cyckami? W dodatku pięknie prezentującymi się na plakacie. Czy ktoś prócz mnie jest tak
inteligentny i uważa, że w dzisiejszych, przykrych dla kinematografii czasach, wartość
estetyczną filmu przykrywają wielkie balony w obcisłej bluzeczce?;)

ocenił(a) film na 3
Il_cattivo

przecież duże cycki to nic złego :) To jest taki chwyt na idiotów którzy zapamiętaja je z filmu i tym samym ocenią go troszkę lepiej. Ja jestem kobietą i sama mam takie cuda więc oceniam film bardzo słabo:)
Film jest nudny jak flaki nie polecam chociaż nie powiem końcówka mnie zaskoczyła.

Il_cattivo

zapewne o tym piszesz bo miała większe cycki niż twój łeb .......... ale tak bez obrazy
jeżeli tylko w niej na to zwróciłeś uwagę to współczuje twojej partnerce

ocenił(a) film na 6
Tibn

Na jakiej podstawie wyciągasz wniosek, że zwróciłem uwagę tylko i wyłącznie na na piersi owej aktorki? Nawiasem mówiąc, aktorką to raczej jest mizerną.....

Il_cattivo

wydaje mi się że główny wątek twego postu to balony stąd ta uwaga

ocenił(a) film na 6
Tibn

nie zrozumiałeś w takim razie mojego postu. a może nie przeczytałeś do końca?

Il_cattivo

Dlaczego w dzisiejszych czasach, w każdym slasherze, horrorze, etc. gra laska z dyżymi
cyckami?. Czy ktoś prócz mnie jest tak
inteligentny i uważa, że w dzisiejszych, przykrych dla kinematografii czasach, wartość
estetyczną filmu przykrywają wielkie balony

Tibn

laska z dużymi cyckami
wielkie balony
wszystko zmierzało do jednego i co tu rozumieć

ocenił(a) film na 6
Tibn

tak, głównym "wątkiem" są balony. no i? Ma to jakiś wpływ na moje życie osobiste?

Il_cattivo

no i ja ci tego nie będę tłumaczył
bo nie jedna dziewczyna ci to powie że cycki to nie wszystko .............
Ale no cóż kłaniam się do stóp za te cztery głowy :)

ocenił(a) film na 6
Tibn

Wcale nie uważam, że cycki to jakiś priorytet. Niestety dziś często obsadę dobiera się pod tym względem.
Tutaj zgadzać się ze mną nie musisz, ale taka jest niestety prawda. Może kiedyś to zrozumiesz.
Szanuję to, że "cenisz" tę aktorkę. Mnie niestety przez cały seans denerwowała, strasznie drętwa i sztuczna przed ekranem... przyznam, ładna kobitka - ale to niestety nie wszystko

Il_cattivo

no widzisz znalazłeś inny pozytyw w tej aktorce
może ktoś angażując ją do tego filmu zwrócił uwagę na jej urodę ,a nie biust
Ps.
Pamela Anderson jakoś szału w kinie nie zrobiła ,a ma wielkie co nie co
pzdr

Il_cattivo

widziałem tą aktorkę w trzecim filmie choć w pierwszym którym grała bardziej znaczącą rolę i mogę stwierdzić że będą z niej ludzie
rozpoznałem ją po twarzy i oczach bardzo szczególnych na nie po cyckach ( co stwierdzam że dopiero można było jej zaobserwować po ponad połowie filmu )
zrozumiałbym cię człowieku gdyby od samego początku filmu aktorka demonstrowała swoje największe walory ale tak nie było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
Tibn

znałam ta panią już wcześniej ( Percy Jackson, Hall Pass, White Collar ) i dopiero po twoim komentarzu zwróciłam uwagę na jej piersi ( swoja drogą bardzo ładne :P )

pewnie ze ładna laska na plakacie lepiej sprzeda film, pani jest miła dla oka, zdrowo wygląda a nie jak ostatnio ciągle zatrudniane chude i płaskie modelki .

Bene

Film nie był najlepszy( delikatnie ujmując), choć na końcu było troszkę zaskoczenia ( ostatnie 20-30 minut trzyma w napięciu - choć pojawia się pytanie, czy to nie za mało ???). Co do samych piersi, to zwróciły również moją uwagę :) Bardzo ładne jak i Twarz tej aktorki :) i może tylko dlatego obejrzałem ten film :) :(

użytkownik usunięty
Il_cattivo

Jak nie ma co oglądać to zachęcają cyckami.

Film denny, za cycki +1.