film słaby i przewidywalny, daje aż 3/10 za początek który dobrze się zapowiadał. Gra
aktorska była marna, szczególnie ta Allison... nie wiem skąd ją wytrzasneli. Jedyne na co
zwróciłam uwagę to muzyka, która jako tako była dobra. Żałuję zmarnowanego czasu...
Podsumowując jeśli masz zepsuty tv i naprawdę nie masz niczego innego do obejrzenia to
obejrzyj bereavement (: (może nie uśniesz)
W sumie to fakt ,ale nie było źle :D Lepsze to niż ciągłe uciekanie po lesie przed kolesiem w masce i z nożem w ręku :D
No nie wiem widocznie widzieliśmy różne filmy.Mi się naprawdę podobał choć właśnie to sam początek nie zachwycił
Film na pewno nie odrzuca swoim wykonaniem. Ale mimo iż da się go obejrzeć do samego końca, to powiedziałbym że jest co najwyżej średni. Sporo jest w nim ujętych sytuacji,które mnie osobiście strasznie drażnią w tego typu filmach. Dla przykładu podam wrzeszczące laski, które nawet w sytuacji gdy zostaną same na świecie, dalej będą darły się w niebo-głosy. Kolejnym elementem jest bezprawne, odgórne pozwolenie na "zwiedzanie" cudzej posiadłości bez zgody właściciela - kimkolwiek by on nie był. To już się staje stałym punktem tego gatunku, a jak wiadomo zawsze kończy się tak samo. Tym samym film od pewnego momentu staje się przewidywalny i obojętnie jaką drogę ucieczki się obierze, zawsze za n-tym zakrętem, przeznaczenie staję bohaterom na drodze bez wyjścia:-P Dołączę się też do Twojej oceny głównej bohaterki, której osoba również w tej roli nie przypadła mi do gustu. Ode mnie 5/10
Nie macie dość tego rodzaju filmów? Nudny, bez jakiejs wiekszej fabuły, nic sie nie dzieje w tym filmie. pod koniec moze faktycznie akcja nabiera tempa - cieżko pisac i nie spojlerować. Tego typu filmów było mase i to jest kolejny który niczym nie zachwyca. Co do aktorki, nie mam zastrzeżen, sliczna dziewczyna. Nie wiem czego oczekiwaliscie od gry aktorskiej w takim filmie. Miała grać "zdołowana po stracie rodziców" i tak tez grała. Film ogołem kiepski nikomu go nie polecam, naprawde szkoda czasu, krew, krew, krzyki, wrzaski, krew krew. tyle ode mnie pozdrawiam.