PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484627}
7,1 19 tys. ocen
7,1 10 1 18885
6,5 4 krytyków
Berlin Calling
powrót do forum filmu Berlin Calling

TRESOR

ocenił(a) film na 7

obuónie słucham wszystkiego,wszelką elektronike.techo,minimal,trans,hard signal i takie tam ale chyba najbardziej czuje TRESOR.

helsinger

Z tego wszystkiego dobrze ,że nie TREZOR :) Pozdro czuj dalej. Musisz mieć kawał drogi.

ocenił(a) film na 7
helsinger

TRESOR wymiata helsinger wiesz co dobre Jeff Mills , Cristian Vogel , Neil Landstrumm , Dj Rush i cała reszta wymiataczy pozdro w rytm ciężkiego pierdolnięcia basu

ocenił(a) film na 7
lukasz200285

dzieki za uznanie.
TRESOR to co innego i wyjątkowego w porównaniu do innych odmian techno.
Tresor to esencja muzyki techno żeby ja w całosci docenic trzeba ja zrozumiec by nie słyszeć tylko buczenia(jak to niektórzy postrzegaja) a z całego chaosu dźwięków wyłonić niezwykłą muzyke.

Cristian Vogel the best.

ocenił(a) film na 7
helsinger

http://www.youtube.com/watch?v=LHPg4ASILqU&feature=PlayList&p=E14A8948AB5EA715&p laynext=1&playnext_from=PL&index=44

lukasz200285

Zjebani to wy jesteście obaj bez dwóch zdań :)

ocenił(a) film na 7
Puzon

Dla czego zjebani,co miałes na myśli pisząc te słowa,rozwiń tę myśl bo jestem tak zjebany że nie rozumiem o co chodzi.

helsinger

Tego się nie da wyjaśnić. Człowiek albo jest zjebany albo nie, ty ewidentnie jesteś muzycznie zjebany. Co to jest trans albo hard signal bo ja niekumaty ?

ocenił(a) film na 7
Puzon

jesli chce sie wszystko zrozumieć najlepszym sposobem jest słuchanie wielu gatunków i wyciągnięcie z tego coś dla siebie.

Trasns jest bardzo złozony składający sie z wielu odmian takich jak np.Acid trans.
Hard signal to totalna rozpirerducha odmiana szybkiego techno.(Dj Amok)
Co tam bede mówic najlepiej samemu sprawdzić i posłuchać.

Każdy rodzaj jest inny i daje inne odczucia kazdego słucham przy innym nastawieniu.

ocenił(a) film na 7
Puzon

Puzon ciąg kichę

ocenił(a) film na 7
helsinger

http://www.youtube.com/watch?v=uik0qHX021w

lukasz200285

Sam ciąg leszczyku. Jak słuchałem elektroniki to ty na gówno papu mówiłeś i skakałeś z dywanu na podłogę. A kmiotem jesteś bo przytakujesz temu muzycznemu łbowi. On nawet nie wie jak się pisze trance,którego namiętnie słucha i właśnie wymyślił nowy gatunek, który mi kojarzy się najbardziej z pastą do zębów. Co za ludzie..

ocenił(a) film na 7
Puzon

a skąd ty pajacu wiesz ile ja mam lat nie dyskutuj ze mną http://www.youtube.com/watch?v=e1GP-7NTZi8

ocenił(a) film na 7
Puzon

o gustach się nie dyskutuje każdy ma swój

lukasz200285

Sram na to ile masz lat,pewnie gówniarz dla mnie jesteś i nie wyskakuj mi z takimi tekstami bo ci smoczek zabiorę i będzie lament.

ocenił(a) film na 7
helsinger

a mnie sie podoba ta płyta nawet. ale na pare przesluchan. jak dla mnie zbyt jednostajna co czyni ja nudna po jakims czasie. film ani kicha ani rewela. zagrane niezgorzej wiec z mojej str 7. chociaz nie wiem czy nie zmienie na 6 ;)