Bestia z głębin

Troglodyte
2008
3,2 402  oceny
3,2 10 1 402
Bestia z głębin
powrót do forum filmu Bestia z głębin

Zakonczenie !

ocenił(a) film na 4

Czy mógłby mi ktoś napisać jak kończy się ten film ? Podczas oglądania niestety zasnęłam , a jestem ciekawa jaki był finał całej historii. ;D Skończyłam oglądac mniej więcej na tym momencie , gdy Danny ze swoją dziewczyną uciekają z domku i dziewczyne zaczyna dusić jeden z potworów lecz Danny ucina mu łeb xd co bylo dalej ?? ;D

ocenił(a) film na 6
pancakee

...:::[SPOILERY]:::...
Danny z dziewczyną przeżyli i szli dalej w kierunku tej wyłowionej, czy podtopionej łodzi. Jak się potem okazało, ten potwór który atakował ludzi na lądzie (m.in. tą żonę faceta co chciał go ustrzelić przyczajony w klatce) też popłynął w stronę wyspy i swoich młodych. W ślad za nim wyruszyli ten kapitan z matką dziewczyny (czy kim tam ona była). Facet z klatki - nim zabił go jad - zdążył wystrzelić w kierunku potwora, dzięki czemu ten miał przyczepiony nadajnik GPS i kapitan z kobietą mogli ustalić jego pozycję.

Danny ze swoją dziewczyną dotarli na opuszczony statek. po wstępnych oględzinach niczego nie znaleźli. Wtedy usłyszeli jakiś nieco odmienny od pisku małych potworków dźwięk. Danny kazał dziewczynie się zamknąć w składziku, a on sam poszedł sprawdzić co to jest.
W międzyczasie na statek dotarli też Kapitan z tą kobietą- załózmy że matką. Na pokładzie wychwycili sygnał GPS za którym też poszli. Słysząc że coś chodzi po wyższym pokładzie, zamiast za GPSem szli za tymi odgłosami. Tak dotarli do łączących pokłady schodków i gdy mieli już strzelać okazało się że to Danny. Powiedział im, że dziewczyna jest bezpieczna w składziku, ale parę kroków dalej Danny został wciągnięty na górę przez potwora. Kapitan z matką poszli do dziewczyny.

Jak się okazało w składziku był otwór szybu wentylacyjnego, którym poruszały się małe potworki. Dziewczyna użyła siekierki która tam była i obroniła się przed nimi. Otworzyła drzwi składziku i spotkała kapitana z matką.

Zeszli na dolny pokład - bodajże w poszukiwaniu broni, czy w celu zatopienia statku - gdzie natrafili na komorę z jajami potwora. Kapitan sklecił jakąś pułapkę przy pomocy liny, trzech butli ze sprężonym gazem oraz benzyny. Na dole pojawił się też dorosły potwór. Kapitan kazał swoim kobietom zwiewać twierdząć że się wszystkim zajmie. Przebił jedną butlę i podpalił gaz co poddenerwowało potwora. Gdy gaz się skończył, coś tam zdziałał, w efekcie czego nastąpiła potężna eksplozja.

Dziewczyny ze smutkiem patrzą na płonący wrak statku, po czym u ich boku pojawia się cały i zdrowy Kapitan. Pół roku później cała trójka wypływa w radosny rejs swoim statkiem.
...:::[SPOILER OFF]:::...

Khaosth

to już nie muszę ogladać

czysteniebo

nie łatwiej było by właczyć film na momencie na którym skonczyłas ?