Powiem tak,film był by rewelacyjny gdyby nie to głupie zakończenie,co to w ogóle miało być?.Albo producenci nie mieli pomysłu na zakończenie,albo ci producenci byli tak głupi że sami nie wiedzieli co robią.Ale po za tym film się fajnie oglądało,ciekawy pomysł był z tymi morderstwami,a szczególnie jak laska temu ojczymowi tej młodej dziewczyny którą gwałcił,wsadziła grubą rurę do dupska :D.Dlatego oceniam 8/10,a nie jak poprzednie części na 9.
dziwie się że stracił przytomność po paralizatorze i "obudził" się już uziemiony.
W takich filmach to wszystko możliwe.Mnie tylko denerwowały te chore wizje głównej bohaterki które się mieszały z rzeczywistością.
mnie wku*wia że oni się nawet nie bronia tylko odrazu sa obezwładnieni przez jakieś słabe babska.
Nie można mówić,bo np...ten Wielki koleś ze siłki ładnie dowalił tej lasce i gdyby nie ten gliniarz to by ją zatłukł.A np.ten co molestował tą młodą,to na parkingu z nienadzka dostał w mordę czymś ciężkim i nawet nie zareagował żeby się bronić,bo już był ogłuszony.
reżyser zrobił ten film na ich korzyść bo normalnie to nie miałyby tyle szczęścia.Jak wybiegły z parkingu to jedna z ich zdjeła kominiare to musiała ja jakas kamera uchwycić i obie poszły w kierunku ulicy gdzie było sporo ludzi.Naciagane.Jeśli chodzi o scene z kolesiem, to mega kit bo by ja "zatłukł" i zgwałcił a kiedy miał wyjac fiuta i wsadzic jej w dupe to nagle z dupy pojawiła się policja i go typek rozstrzelał.Szkoda że ofiary angeli nie miały tyle szczęścia.
A co powiesz np.o pierwszej części w której występowała ta sama aktorka?,tam to dopiero zrobili z niej rambo.Przecież ilu tam ona rozwaliła gości i do tego uzbrojonego gliniarza.Jak dla mnie to właśnie w tej 3 części ta laska miała mniej o wiele roboty i do tego z początku pomagała jej ta blondyna.
po jej wyczynach z 1 i 3 części powinna do końca życia być w zakładzie psychiatrycznym, a dziwie się że ja na koniec i tak puścili.Poje*ane to wszystko.
Na koniec mi się zdawało że laska ma znowu tylko ten głupi schemat,że morduje wszystkich w około.
"... i wsadzic jej w dupe to nagle z dupy pojawiła się policja ..."
no, padłem po prostu.