Bez litości 3

I Spit on Your Grave 3
2015
5,1 9,3 tys. ocen
5,1 10 1 9270
4,3 6 krytyków
Bez litości 3
powrót do forum filmu Bez litości 3

co za durnowaty film

użytkownik usunięty

powinni byli psychopatkę uśpić lub zabić-tyle morderstw popełniła i nic,a tak na serio to co z tym światem nie tak,ucinanie penisów ,baby się biją i biją chłopów przy czym z sadystyczną przyjemnością i uśmiechem -urojone marzenia niektórych kobiet,tak mnie ta jej durnowata mina i gra aktorska wkurzała, że bym jej kopa w d. zasadził

To były dobre morderstwa. ;)

ocenił(a) film na 5

CI bym w dupkę rurę wsadziła. Widać, że lubisz.

użytkownik usunięty
kalambury1008

zabawmy się kiedyś maleńka,a potem zrobię ci damskie obrzezanie-spędzimy parę miłych gorących chwil razem.

ocenił(a) film na 4
kalambury1008

ty go zgłosiłaś i przez ciebie został usunięty? widać, że feminizm króluje na filmwebie.

ocenił(a) film na 5
Eazy96

Ja nikogo nie zgłaszałam debsie.

ocenił(a) film na 4
kalambury1008

to dlaczego usuneli pana co stworzył temat? -wydaje mi się że za odpowiedz do twojej prowokacji i dziwie się, że go zablokowali a ciebie nie.

ocenił(a) film na 5
Eazy96

MOŻE DLATEGO, BO SAM USUNĄŁ KONTO? Myślisz, że nie mam co robić w życiu tylko siedzieć i zgłaszać jakiś trolli? Aha...

ocenił(a) film na 9

No proszę jak zwyrole wyłażą ze swoich nor i sobie łapy podają. Jednego usunęli a drugi już płacze i oczywiście na dziewczynę musieli tutaj naskoczyć. Dla nich to przede wszystkim kobieta w filmie powinna być jak najbardziej zgwałcona a zwyrol spokojnie sobie bez problemu później uciec a nie jakieś zemsty na nich później dokonywane.
Tak tak zwyrole ten film jest też dla was, macie sobie przypominać kim jesteście w społeczeństwie.

soulfly777kris

Podoba mi się Twój koment. Ładnie to podsumowałeś :)

ocenił(a) film na 9
soulfly777kris

popieram:)

No tak, bo przecież ci panowie święci byli ;D