PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98116}

Bezprawie

Open Range
2003
7,1 11 tys. ocen
7,1 10 1 10645
6,6 9 krytyków
Bezprawie
powrót do forum filmu Bezprawie

pozytywną czy negatywna? A są tam jakieś romantyczne sceny z nim? Wiem, że to głupie ale lubie Diego - ten chłopak coś w sobie ma! :)

Lucynica

TO PRZECIEZ JEST WESTERN!!! SCEN MILOSNYCH Z JEGO UDZIALEM BRAK. A SZKODA :-))

ocenił(a) film na 6
Lucynica

Diego Luna gra tam Buttona - 16-letniego chlopaka. niby jest wymieniony w głównych rolach ale tak naprawde nie ma zbyt duzo tekstu, najwiecej na poczatku ale potem jak go postrzelą to tylko leży i na końcu zabija kilku gosci;) Scen erotycznych niestety nie ma ale jest wątek miłosny charliego i sue;) Ale tylko sie calują i nie ma nic wiecej niestety:( ja koFFam Diego i to moj ulubiony aktor ale raczej nie moglo byc scen milosnych w jego wykonaniu skoro w filmie ma 16 lat hehe;)

anu_sia1717

Eee!Anu sia,jest z Diegusiem film "I twoją matkę też",tam w tym filmie ma lat 17 i się...tenteguje z jakąś babką.Nawet są foty,na golaska!Zobacz sobie.Ja chętnie bym ten film obejrzała :))Pzdr.;*

_Em

jezu !! to nie jest forum DZIEWCZYNA.PL ... ludzie nie róbcie z tej strony rynsztoka !!

Lucynica

Oj ma!Jest taki...chłopięcy ;D...Nie ma żadnych scen romantycznych z Diegiem :( W ogóle mało gra :( Ale jest scenka,w której idzie bronić swoich "tatusiów"(Costnera i Tego drugiego)i strzela w stronę tego złego :)) Wtedy następuje taka akcja i nie wiadomo,czy Dieguś zostaje postrzelony(oczywiście jak ktoś nie oglądał)oczywiście Diego zaczął tylko krwawić i nic mu się nie stało,ale jest te napięcie :)).Pzdr.;*