6,2 58 tys. ocen
6,2 10 1 58167
4,2 10 krytyków
Bezwstydny Mortdecai
powrót do forum filmu Bezwstydny Mortdecai

czy naprawdę wszystkie plakaty muszą być realizowane na jedno kopyto? Niechże ich twórcy wykażą się nieco większą kreatywnością niż główna postać z filmu na cały plakat i tytuł u dołu...

film_1

Jeszcze ten plakat strasznie przypomina ten z Alicji Burtona, na którym jest Depp na tle zielonej tapety. Blech.

AlexAshtray

Wystarczy spojrzeć na polskie plakaty do filmów, które teraz jakoś wchodzą do kin: "Ziarno prawdy" oraz "Carte blanche" - to samo!! W takim razie równie dobrze ja mogłabym zostać projektantem plakatów filmowych....

film_1

chociaż w Ziarnie prawdy na plus jest ta czerwona woda - ciekawy motyw, ale już zamiast Więckiewicza mogli coś innego wymyśleć

ocenił(a) film na 8
film_1

Co do tych polskich, tez właśnir to zauważyłam. Niemal identyczne. Nie musieli sie wysilac. profilówka głownego aktora, do tego tło w photoszopie i mamy plakat

lolita5

dokladnie! A wydawało mi sie zawsze, ze plakat ma byc wizytowka filmu i zachecac widza do chocby zapoznania sie z fabuła filmu, nie mowiac juz o zacheceniu go do obejrzenia filmu

ocenił(a) film na 4
film_1

http://joemonster.org/art/29237/Afrykanskie_plakaty_hollywoodzkich_i_lokalnych_h itow_filmowych polecam gorąco. Można się śmiać z braku zdolności autorów, ale to i tak o niebo lepsze niż plakaciki "od sztancy" - no i wyglądałby czadowo w naszych multipleksach.

film_1

elo . A jesteś może projektantem, że tak głośno skamlesz ?

WUDE82

a ty jesteś, że tak glosno skamlesz i bronisz tych plakatow?

film_1

jestem i wkur@ mnie takie puste gadanie . Zajmij się lepiej swoją pracą w pracy bo plakaty dla Holly tworzą najlepsi graficy na świecie więc przypierd@lanie się do ich plastyki świadczy o twojej niewiedzy i bezguściu

WUDE82

po pierwsze kazdy ma prawo sie wypowiedziec, po drugie widac wlasnie jacy z nich profesjonalisci, po trzecie nie zamierzam kontynuowac z Toba dyskusji

film_1

Ale przynajmniej jest tam Johnny Depp. Mi pasuje.

ocenił(a) film na 4
film_1

Film słaby to trzeba dać J. Deppa na cały plakat.