mialem nadzieje na dobry humor zwłaszcza w wykonaniu ani mru mru a tu wał
scena z pchłami 4 razy ogólnie ledwo ich słychać było
bajka raczej dla dzieci dorośli nie mają co liczyć na taka dawke humoru co w shreku czy innych animacjach
ogólnie dobrze ze nie poszedłem do kina bo bym wyszedł z zawiedzioną miną
Ostatnimi czasy mamy takie filmy dla "smutasów". Zero humoru.
Shrek : The Last Chapter ( czyli Shrek Forever ) był dużo mniej śmieszny niż inne części, Ryś i spółka, czyli bajka popierana nazwiskiem Pudziana i Jarosława Kreta też nie była śmieszna ( no chyba że "Ej szefie, a myśmy się tutaj zaczepili" ). Teraz też nie mieliśmy nic ciekawego. Ja na tym byłem z ciekawości, bo w końcu mamy tam Tomasza Lisa i Kabaret Ani Mru-Mru. Zawiodłem się jednak - oboje mówili tyle samo, czyli ZA MAŁO ! A wydawałoby się wywiad z Wójcikiem zapowiadał film całkiem dobrze :-)
Ja bym obu Wójcików ustawił w bardziej znanych rolach. Jednego może za tego szczura, drugiego za psa ( chyba Casbeck'a ) zakochanego w Białej. I oczywiście śmieszniejsze teksty, a nie coś takiego...
mam 18 lat, a to raczej bajka dla kogoś kto ma lat 12 i mniej. obejrzałam z 20 minut bajki i wyłączyłam.. nie dla mnie takie bajki o cyrku ze zwierzętami .. nie wystawiam oceny bo nie obejrzałam całego.
Przepraszam, poczułam się urażona, gdyż mam 13 lat. Na tym filmie przysypiałam, kierowany jest bardziej dla dzieciaczków 4-6 letnich. Ale nie jestem pewna, czy one też by się nie wynudziły. Wiem, że nie na temat, ale ludzie z góry zakładają, że młodzież się na filmach nie zna, i już. A to wcale tak nie jest. O moją edukację filmową zadbał tato tak, że czuję się zdegustowana filmami takimi jak HSM czy też Percy Jackson i cośtam. Wiem, że jest tak z większością moich rówieśników, że potrzebują durnego 'happy endu', ale... Nie oceniajcie tej naszej nielicznej grupy... nie powiem znających się na filmach, bo 13 lat to jednak za mało, żeby wszystko o kinematografii wiedzieć, i sama zdaję sobie z tego sprawę... więc dobrym określeniem będzie grupy lubiącej dobre filmy przez tych zupełnie się do oglądania poważnych filmów nienadających. I przepraszam za offtopa...
o kurde :D masz gadane jak na 13latke:D
pozdrówka i tak 3maj:D
a bajka i tak jest do bani:D ale wracając do tematu wychodzi na to ze bajka ta jest dla dzieci do lat 3- 4 ktore jeszcze w pałni nie rozwinęły umiejetności rozumowania i wymowy słów:D