Biały Bóg

Fehér isten
2014
6,5 4,9 tys. ocen
6,5 10 1 4942
6,5 26 krytyków
Biały Bóg
powrót do forum filmu Biały Bóg

Do połowy smutny ale prawdziwy,pokazuje jakimi świniami są ludzie,że to oni są prawdziwymi zwierzakami.Film był pozytywny od czasu gdy psy uciekły ze schroniska,podobało mi się jak zaczęły krwawej zemsty na tych wszystkich gnojach którzy je do tego wszystkiego doprowadzili.Ludzie gadali że to nie psy tylko bestie,a tak naprawdę to ci ludzie byli bestiami bo sami te zwierzaki do tego doprowadzili.Koniec filmu tylko trochę jak by bez pomysłu zrobiony,ale ogólnie rewelacja.Polecam wszystkim którzy na prawdę kochają psy,na pewno się nie zawiodą.Oceniam 9/10.

ocenił(a) film na 6
jazdowicz2666

Kocham psy i ten film jest dla mnie nieporozumieniem. Pomysł był świetny, ale wykonanie fatalne. Chcieli zrobić z psów zwierzęta inteligentne i zdolne do samoobrony, a zrobili debilne potwory. Psy w watahach są wspaniałymi komratami. Nie biegają jak debile jedną kolumną ale przyjmują strategię polowania. Dlaczego tego nie wykorzystano? Poza tym gra i motywy głównej aktorki to kretynizm. Nikt kto kocha swojego psa nie postępowałby tak idiotycznie jak ona. Przynajmniej pokazano jak podli są ludzie w stosunku do psów i za to naciągane 6/10.

goldencja

Zgadzam się całkowicie z goldencją. Mnie denerwowała np. biernośc tej dziewczynki, która pozwoliła tak skrzywdzić swojego psa, a potem niby go szukała, ale dla mnie było to wielce nieprzekonywujące. Dokładnie: "Nikt kto kocha swojego psa nie postępowałby tak idiotycznie jak ona".

ocenił(a) film na 8
norika

"bierność tej dziewczynki"??????????????
A ty jak byś postąpiła, co miała zrobić według Ciebie?