Film poruszający, nawiązujący do tragicznych, ale niestety prawdziwych losów wielu dzieci i młodzieży znajdujących się w takiej, beznadziejnej sytuacji. Świetna gra aktorska, a 'mała' Astrid wyglądała jak mały elf a tymi długimi, blond włosami i ciemnymi oczami :) 9/10
Astrid dobrali świetnie!!Nie musiałam się domyślać co chce przekazać widzom!!
Poruszający i prawdziwy....Chłonęłam wszystko co do mnie mówili....W żadnym momencie nie nasunął mi sie głupi komentarz(a zdarz mi się to często:P)Wręcz przeciwnie same mądre..szcególnie,że oglądłm go z mamą...Polecam wszystkim..:D
Kolejny niedoceniony film. Rewelacyjny w 100%. Szczególnie aktorki dały z siebie wszystko. Każda z postaci jest szczegółowo zarysowana.
A te trole, które decydują o nominacjach niech się p*******. :)
Nie wyobrazam sobie tego filmu z innymi aktorkami...
Obie pokazaly gre na naprawde wysokim poziomie. Alison Lohman na poczatku taka mala grzeczna spokojna dziewczynka a pozniej po metamorfozie ktora "zawdziecza" doswiadczeniom zyciowym zafundowanym przez wlasna matke oraz Michelle Pfeiffer bezwzgledna "artystka" kierujaca sie w zyciu tylko wlasnymi pragnieniami... No swietny film ogladalam go 5 razy co mi sie nigdy nie zdaza!!