Biegnij, chłopcze, biegnij

Lauf, Junge, lauf
2013
7,0 25 tys. ocen
7,0 10 1 24675
4,0 3 krytyków
Biegnij, chłopcze, biegnij
powrót do forum filmu Biegnij, chłopcze, biegnij

Krystian

ocenił(a) film na 1

Byłem wczoraj w kinie na tym filmie i po 20 min. wyszliśmy. Film porażka, aktorzy w W11 lepiej grają
niż ci w filmie. Nie polecam.

ocenił(a) film na 4
krystian51088

Fakt, gra tych dzieci spotkanych w lesie słaba, ogólnie nie powala ...

krystian51088

naprawdę mi zamponowałeś

użytkownik usunięty
szpakq1983

Widocznie nie trudno zamponować dysmózgom.

krystian51088

Wybacz, ale zaznaczyłeś w swojej wypowiedzi, że wyszedłeś po 20 minutach, więc przepraszam bardzo na jakiej podstawie śmiesz go oceniać skoro widziałeś 20 minut obrazu?

ocenił(a) film na 1
mf_loves

Może Wam trudno w to uwierzyć, ale 20 minut seansu wystarczyło aby wyjść i ocenić film . Ja wyraziłem swoją opinie, a jeżeli komuś to nie pasuje to ma problem :-) Dla mnie film bardzo słaby, a lubię tego typu filmy. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
krystian51088

To ja proponuje chodzić Ci na filmy 6D tam są filmy trwają zazwyczaj 20min. Jak dla Ciebie w sam raz i może po 5 minutach wyjdziesz.

ocenił(a) film na 1
aruux

Widzę, że doświadczenie miało za napisaniem tejże wyczerpującej wypowiedzi :-) a gdzie ja będę chodził i na co, to uwierz mi że sam zadecyduje. Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich.

ocenił(a) film na 8
krystian51088

Piszesz, że "Dla mnie film bardzo słaby", a dajesz oceną 1 czyli tak zwane nieporozumienie. Z Twojej wypowiedzi powinno wynikać, że dajesz oceną 3. Ogarnij się człowieku bo sam nie wiesz czo piszesz. Ponoć o gustach się nie dyskutuje, ale sam zaprzeczasz sobie. Mi to wisi czy Ty dajesz 1 czy 10, ale drażni mnie osoba Twojego pokroju. Po 20min oglądania filmu akurat Twoja ocena jest najmniej obiektywna ze wszystkich tu wystawionych. Czy teraz satysfakcjonuję Cię moja "wyczerpująca" wypowiedź ?

ocenił(a) film na 1
aruux

Jakby była możliwość oceny 0 to taką bym kliknął i to moja sprawa. Widzę, że bardzo dotknęła Cię moja ocena i pewnie teraz nie będziesz mógł spać w nocy, skoro tak bardzo się zbulwersowałeś. Jeżeli Tobie się film podobał to Twoja sprawa i ja tego nie komentuje, bo o gustach się nie dyskutuje jak to napisałeś, a skoro ja wystawiłem ocenę jaką wystawiłem to widocznie był powód. Ja nie polecam filmu. Ojj teraz użytkownik "aruux" znowu wypoci jakiś bezsensowny komentarz :-). Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
krystian51088

Tez nie rozumiem oceniania po 20 minutach. Skoro i tak zapłaciłeś za bilety, to trzeba już było wysiedzieć do końca. Wtedy mógłbyś z czystym sumieniem powiedzieć, że beznadziejny ;)

Azzurro

halo! o co tyle szumu? została wyrażona opinia negatywna. Co z tego że po 20 minutach filmu?

Robicie tu hałas i naskakujecie na autora postu bo mu się nie podobało. so dramatic...

ocenił(a) film na 1
harcernica

W końcu ktoś normalny napisał post :-)

ocenił(a) film na 8
krystian51088

To mam rozumieć że większość z nas tu pisząca jest nienormalna, a ja w szczególności. A Ty za to najnormalniejszy z nas wszystkich.
Wymienili Ci bilet na inny film ? I co im powiedziałeś ? Sorry, ale film mi się nie spodobał? Powinni Cię wyśmiać i powiedzieć... masz pecha !

ocenił(a) film na 1
aruux

Na szczęście manager kina nie był człowiekiem "Twojego pokroju" i w przeciwieństwie do Twojej osoby zrozumiał i wymienił bilety :-) odpowiedziałeś sam sobie na pytanie. Po prostu czasami ludzie potrafią zrozumieć i myśleć, niestety Tobie to nie wyszło, ale nie martw się, bo może kiedyś Ci to wyjdzie ;-) Pozdrawiam upierdliwego użytkownika serwisu .

ocenił(a) film na 8
krystian51088

Ooo to aż managerowi kina zawracałeś dupę w sprawie zwrotu? Widać jaki z Ciebie centuś. Film się nie spodobał po 20min i szkoda kasy bo przepadnie to trzeba coś wykombinować. Typowy Polak... Trzeba było przyjąć to na klatę i kupić nowy bilet.
Wiesz co... ? Ja proponuje abyś napisał osobistą skargę do reżysera filmu o to, że straciłeś 20min twojego życia i jakieś zadość uczynienie w związku z tym.

ocenił(a) film na 1
aruux

Nie będę brał przykładu z Twoich poglądów i powstrzymam się :-) widzę, że fantazja ułańska ponosi Tobą. Widocznie za dużo filmów dla dzieci się kolega na oglądał. Dobrze, że masz fantazje bo kim byłby człowiek bez niej, ale aż tak ?! Widzę praktykę stosujesz skoro tak bardzo kierujesz się tym co ja mam zrobić. Tak więc, nie dziękuje, nie będę zniżał się do Twojego poziomu :-)

ocenił(a) film na 1
aruux

Może kolega jest zwolennikiem programów typu dlaczego ja, trudne sprawy czy pamietniki z wakacji ? Chyba tak, bo mózg się troszkę zlansował. Czekam na kolejny super inteligentny Twój komentarz ;-)

ocenił(a) film na 6
harcernica

Nie rozumiesz o co tyle hałasu? Śpieszę z wyjaśnieniem. O ocenę filmu po obejrzeniu jego 20 minut. To tak jakbym Ciebie ocenił po tym jednym zdaniu, które napisałaś powyżej i stwierdził, że jesteś beznadziejną osobą. Zauważasz korelację?

ocenił(a) film na 1
Azzurro

Miałem możliwość wymiany biletu i poszliśmy na inny film. Strasznie irytująca była gra aktorów i nie był bym wstanie obejrzeć do końca. Film jako fabuła zapowiadał się fajnie, ale zagranie tego im zupełnie nie wyszło. Jeżeli ktoś ogląda programy typu "dlaczego ja" czy "trudne sprawy" to może się podoba film, ale mnie drażni taka gra aktorów amatorów i nie oglądam.

ocenił(a) film na 7
krystian51088

Też mnie potwornie zraziła gra tych dzieci. Była wręcz komicznie sztuczna, ale... wstrzymałam się od sądów póki nie zobaczyłam całego obrazu i.. nie żałuję ;) Dzieciaki były w filmie przez pierwsze 15 minut, potem wraz z ich zniknięciem zaczęło się robić lepiej.

ocenił(a) film na 8
krystian51088

Patrz przykład miss_Isbell wstrzymała się od sądów póki nie zobaczyła całego obrazu. Jakby brała z Ciebie przykład to też pewnie by dała 1, a tak to dała 7 z czystym sumieniem.

ocenił(a) film na 1
aruux

Bez komentarza to pozostawie, bo nie będę się droczył.

ocenił(a) film na 8
krystian51088

Jesteś fachowcem od oceniania filmów i aktorów po 20min. Proponuje więc posadę jako jury w Złotych Malinach.

ocenił(a) film na 1
aruux

Widzę chłopie, że masz z tym duży problem i sobie nie radzisz, tak więc proponuje wizytę u psychologa :-) ja temat zakończyłem, a Ty ciągle nawijasz w kółko to samo ! Męczące jest już to szczerze mówiąc. Jak masz dużo wolnego czasu, to może mama znajdzie ci jakieś pożyteczne zajęcie ? Tak czy inaczej zalecam skonsultować to z lekarzem . Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
krystian51088

Dobrze skonsultuje się z lekarzem może opowiem mu Twoją historię 20sto minutową.
"No chłopak wszedł i wyszedł panie doktorze..."
A Ty idź i oglądaj Hobbita bo przecież to arcydzieło.

ocenił(a) film na 1
aruux

Hobbita oglądałem, także odpuszczę sobie, ale Ty śmiało idź raz jeszcze na w/w film, bo widzę wyższe zainteresowanie nim, niż czymkolwiek innym. Dzieciaku zajmij się nauką, a nie komentuj. Z psychologiem porozmawiaj o czym tylko chcesz, nawet o tym jak to napisałeś w ostatnim poście, bo w końcu to twój problem. I skończ pisać, bo ja nie mam czasu dla idiotów.

ocenił(a) film na 8
krystian51088

O widzę, że nerwy już puszczają i zaczyna się obrażanie. A myślałem, że mam do czynienia z człowiekiem bardziej kulturalnym.
Więc z mojej strony byłoby na tyle. Ja nie będę się wdawał z Tobą w pyskówkę.
A jak nie masz czasu to mi nie odpowiadaj czy to aż takie trudne dla Ciebie ?
Żegnam.

ocenił(a) film na 6
krystian51088

To pewnie nie będziesz miał problemu jak ocenię ciebie jako debila, prawda? Masz pewnie ze 20 lat, ja ciebie nie znam, nic nie wiem co się zdarzyło w twoim życiu przez te lata, co robiłeś itp. Ale twoja jedna wypowiedź wystarczy mi do oceny całego twojego beznadziejnego życia. Ty możesz ocenić w ten sposób film to i ja identycznie mogę ciebie. Pasuje takie rozwiązanie?
Ps. Mnie też film nie zachwycił, też początkowo BAAAARDZO irytywał. Ale dotrwałem do końca i mogę z czystym sumieniem oceniać. Po obejrzeniu połowy nie miałbym do tego prawa, nie mówiąc już o 20 minutach.

ocenił(a) film na 1
lobo621

To ja skwituje krótko twoją durną wypowiedź. Nie oceniaj i nie komentuj, bo to nie jest twoja mocna strona. Pozdrawiam

mf_loves

Gdzie wolność słowa? Ktoś ocenia inaczej jak Ty to już źle?

ocenił(a) film na 1
krystian51088

Też byłem na tym filmie i wyszedłem po 15 minutach; ten film to dno i zwykła żydowska propaganda "Przedsiębiorstwa Holokaust".

ocenił(a) film na 8
ryszardgk

No kurde rekordzista się znalazł, a już myślałem, że szanownego Krystiana nikt nie pobije.
Oczywiście gratuluje Ci tych 15min.

ocenił(a) film na 1
aruux

Wcale nie jestem rekordzistą, widziałem jak parę osób wyszło przede mną z tego propagandowego gniota.

ryszardgk

Film można ocenić po kilku minutach, może się nie podobać. Ale propagandowy? W którym miejscu? Tacy byli niektórzy Polacy, wstyd się przyznać? Nikt nikomu nie broni nakręcić filmu o złych Żydach. Możesz być pierwszy ;-)

aruux

Ty tak na serio? czy tylko bawisz się hejtera?
kolesiowi nie podobał się film => wyszedł => wyraził swoją opinię (bo od tego jest to forum). czemu tak Cię to boli? jak ktoś ma się męczyć, to lepiej wyjść i to jest JEGO SPRAWA.
odpuść.

ocenił(a) film na 1
neftyfina

Po prostu użytkownik aruux ma problem ze sobą, dlatego tak chętnie komentuje. Każdy ma prawo do oceny filmu nawet po 5 min. skoro uznał, że film to bagno. Nawet jakby później faktycznie rozkręcił się film, to niesmak z początku filmu pozostał by do końca.

krystian51088

Jak można ocenić film nie oglądając go do końca... To się mija z celem.

ocenił(a) film na 8
Nethet

Niektóre filmy są tak złe, że nic nie jest w stanie ich uratować.

MistrzSeller

filmy pokroju Pulsa, lub Tele5 :)

ocenił(a) film na 8
Tomalizm

albo filmy, które nie są bardzo złe, ale nie są totalnie w naszym klimacie wtedy widać po pewnym czasie, że raczej nie ma szans by nagle nam się spodobało.

ocenił(a) film na 2
krystian51088

fakt, film jest bardzo kiepski i również jestem zdania, że w W-11 lepiej grają ;)