PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4181}
7,4 6,4 tys. ocen
7,4 10 1 6410
7,7 6 krytyków
Big Bang
powrót do forum filmu Big Bang

Film z głęboką refleksją nad życiem i człowieczeństwem. Z pewnością nie jest to film dla osób,
które oczekują kina lekkiego, łatwego i przyjemnego. Dobrze, że na tym forum ludzie zamieścili
kultowe cytaty. Genialne! Ode mnie 10/10.

ocenił(a) film na 6
crashoverride007

Może to przez to, że film trochę się przedawnił - dostęp do wiedzy jest przede wszystkim lepszy - ale ta głęboka refleksja to stos oklepanych myśli, do tego podanych jak na tacy - przez co film jest nużący.

ocenił(a) film na 3
crashoverride007

Tylko że ten film figurował w gazecie telewizyjnej jako komedia, więc widz oczekiwał dużo gagów, dużo akcji i szybkie tempo akcji, a dostał film nudny jak flaki z olejem. Dialogi ma może i inteligentne, ale podane w taki sposób, że widzowi odechciewa się tego oglądać. Film dużo słabszy od "Hydrozagadki", bo "Hydrozagadka" jest tylko chwilami nudna, a ten film jest cały czas nudny. Na pewno nie wciąga. A dobry film powinien wciągać.

Trojden

ciebie nie wciąga , innych bardzo , na przykład mnie i bardzo podoba mi się pomysł że wszystko rozgrywa się w jednym pomieszczeniu .Wolne tempo tez jest jak najbardziej na miejscu , to jest jak z alkoholem , jedni wola szybka wódke , inni delektują się sącząc wino , ja lubię i tak i tak , wiec nie mam problemu z tym filmem jak i z innymi , szybszymi z duża ilością gagów , oczywiście podstawa to pewien poziom , który dany obraz musi prezentować
pozdrawiam