Polecam ten film, a szczegolnie fanom SF.Efekty specjalne na poczatku moze nie powalaja ale pod koneic to juz stoja na wysokim poziomie ! Mi sie bardzo podobal i napewno sie wam spodoba ;] ! Polecam
raczej nie
pomimo ze ogladam jak najchetniej filmy Sci-Fi to ten nie nalezy to tych wartych obejrzenia,znudzil mnie calkowicie . Nie polecam !
omg :/
Nie wyzywaj k ? na filmweb.pl ja sie wypowidzialem i to jest moje zdanie na temat tego filmu a czy Ci sie to podoba czy nie to prosze bardzo wypowiadaj sie ale nie odrazu "ic sie leczyc matole" ? jestes jakis nie dojeb... czy co ?
no własnie po cholere od razu wyzywać?? A co do twojego zdania Alien to nie masz po prostu racji, ten film wcale nie jest godny polecenia bo jest bardzo słaby i tyle, masz kiepski gust koleś...
Masz rację, film warto obejrzeć. Chociaż nie tylko dla samych FX, ale i fabuły. John Travolta zagrał bardzo dobrze. Oczywiście film nie jest doskonały (z tą bombą atomową to duuuuuża przesada!).
O czym wy w ogule piszecie ,film to katastofa chyba nawet gorszy od ......?? nie!!to jest najgorszy film i nierozumiem aktorów takich jak John T. i Forest W. ze zagrali w takim scierwie
może nie najgorszy film mojego życia ale w ścisłej czołówce kaszana ale każdy ma prawo do własnego zdania
Film kiepściutki, kiepściutki, a można było z tego zrobiĆ serial, nikt nie zwróciłby uwagi na poziom
Głowa mnie boli jak czytam wasze brednie.
Ten film może się nie podobać ale ja nigdy nie zrozumiem dlaczego.
Mnie tam się fajnie to oglądało ;)
Jakoś mi się film spodobał. A każdy ma swoje zdanie ;)
A mi się podobał. Może to nie arcydzieło ale jeżeli masz wolne 2 godziny to jest to coś czym możesz je wypełnić. Oczywiście że jest przesadzony - jak każdy tego typu, ale efekty są fajne, gra też ujdzie. Nie wiem skąd ten film ma ocenę 4,36! Jest cała masa o wiele gorszych filmideł. Na moje stawim go na równi z Con Air. A wy od razu wyzywacie się jak byście byli w przedszkolu - "idź się leczyć matole" - wiecie, że jesteście bardziej śmieszni niż poważni? ;-P
Właściwie to nawet nie wiem o czym jest ten film ale CHARAKTERYZACJA jest świetna!! Jak zobaczyłam Whitakera to oniemiałam! Dla niego samego warto zasiąść przed telewizorem :))
mnie tam film sie podobal , moze faktycznie jest troszeczke przesadzony ale napewno nie zasluguje na ocene 4,4
Owszem zasługuje, fani tego filmu powinni się cieszyć, że ma tak wysoką ocenę...na więcej nie zasługuje...
Jeju jestem okropnym fanem SF i dlatego tylko zobaczylem ten film. Ale bede szczery, dawno mi sie nie zdarzyło tak zanudzić jak na tym filmnie. On był poprostu bez sensu!
Każdy jeden odcinek Star Treka czy Po tamtej stronie jest milion razy lepszy niż to coś... To chyba najgorszy film jaki widziałem a widziałem wiele... nie spodziewałem sie arcydzieła, ale nawet filmy klasy B które są SF to zazwyczaj można obejrzeć i znaleść tam coś dla siebie a w tym czymś to wogóle nic nie znalazłem.Ten film to tragedia jest, albo jakieś nieporozumienie. Może chodziło o to że w budrzecie sie musieli znaleść i im zostałą jakaś kasa to zrobili ten film ? no bo nie wiem skąd taki pomysł na coś tak bezadziejengo....chociaż jak sie zastanowić to mogło być w formie pisanej całkiem dobre tylko przy realizacji zchrzanili... co o tym myślicie? No bo pomysł taki niby orginalny, tylko jakoś tak sie to kupy nie trzyma.