teraz chyba tylko władca pierścieni :D
Ale to moje zdanie, bo nie lubię fantasy...
Kosmiczna gorączka [heatstroke] - o ile dobrze pamiętam to jedyny film, który oceniłem na 1
o masz tu taki http://www.filmweb.pl/film/Yyyreek%21%21%21+Kosmiczna+nominacja-2002-33245
*facepalm* czego ty się spodziewałeś? Po cholerę oglądasz film fantasy, skoro nie lubisz tego gatunku?
Stary gdzie moja bryka; Trick, Kallafiorr, Hostel, Gulczas a jak myślisz, Gwałt, Polisz kicz projekt....
Salo to arcydzieło, a Hostel to mordownia bez sensu. Thit's my opinion ;)
Do wspomnianej listy dopisuje Legendę, Weekend, Jak to się robi z dziewczynami i pewnie jeszcze ze sto "polskich filmów rozrywkowych".
Titanic II, Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation bo już gorszych to nie ma;)
"Behemoth","Robot Monster","Szczęki 3D","Batman i Robin","Bunt gargulców".
Behemoth - Walka z żywą górą,którą zabija strzał z rakietnicy
Robot Monster - Facet przebrany za goryla z hełmem staromodnego nurka (z antenkami oczywiście)
Szczęki 3D - Okropne efekty specjalne,brak efektów 3D
Batman i Robin - Bat-karta kredytowa!Mieli jaja dać mu BAT-KARTĘ KREDYTOWĄ!!NIE!!NIE!! TO NIEMOŻLIWE!!! Hej,po co mi ten sweter?Czy rękawy nie powinny być z przodu?Co wy robicie?!!ARRGHH!!!!
3 godziny później...
Bunt gargulców - fabuła jeszcze gorsza niż Szczęki 3D
ocenilem prawie 2000 filmow i tylko 11dostalo ocene 1/10
to moje top11 wybranych
Star Wars Holiday Special, The (1978)
Gulczas, a jak myślisz? (2001)
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja (2002)
Cmentarne wrota (2006)
Boa kontra pyton (2004)
Room, The (2003)
Mordercze mrówki (2008)
Legenda Titanica (1999)
Alien vs. Hunter (2007)
Hooligans 2: Do ostatniej krwi (2009)
Mega Shark vs. Giant Octopus (2009)
kolejnosc przypadkowa
a i dodam jeszcze 1 perelke ktora jest tak zla ze az dalem jej 4/10
Troll 2
pomidorom 1 nie dam bo film jest z zalozenia durna komedia, nie porywa ale do takich perelek jak the room to mu bardzo ale to bardzo daleko
Mordercze klauny z kosmosu, Notti del terrore, Le, 2012, I stanie się koniec, Mortal Kombat, Wiedźmin...ja tak długo mogę:)
Bitwa warszawska nie ma gorszego gniota.
Wszystko z Bollywood i "seriale dla młodzieży".
Piła 3D, Pora mroku, Eragon, Ghost rider, Plan 9 z kosmosu, Mali agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd, Muza i meduza oraz mój faworyt absolutny: http://www.filmweb.pl/film/Kl%C4%85twa+doliny+w%C4%99%C5%BCy-1987-6785
Spośród pół tysiąca ocenionych filmów ocenę 1 dałem:
- Och, Karol 2
- Ciacho
- Gulczas, a jak myślisz?
- Jestem numerem cztery
- Męski erotyk
- Jedz, módl się, kochaj
Tak więc polecam trzymać się od nich z daleka.
Obie animowane wersje Titanica, Godzilla(ta amerykańska z 1998), Inspektor Gadżet, Alone in the dark, telenowela Piła, Salt, Spirit duch miasta, Starcie Tytanów, Złoty kompas i Dzownnik z Notre Damm 2
Geniusze w pieluchach to najgorszy badziew z jakim miałem styczność, jest tak paskudny, że nawet nie chce go mieć wśród ocenionych filmów. Podobno kontynuacja jest jeszcze potworniejsza.
Moja lista 'the best of the worst' ;)
Kosmiczna gorączka, Hell comes to frogtown, Street Fighter: Legenda Chun-Li, BloodRayne 2, Dorwać Smarta, Alone in the Dark: Wyspa cienia.
I perełka - BloodRayne - jedyny film, który był tak zły, że postanowiłem go oglądać na poczwórnym przewijaniu do przodu, i pomimo tego fabuła była dla mnie zrozumiała xD