Mi się ten film podobał. Może nie zachwycał efektami, ale sama fabuła... była wg mnie bardzo
dobra :) I ciekawa:)
nie mówiąc już o "efektach specjalnych" i "montażu". Mi się wydaję że w tym filmie nie występował prawdziwy ogień, nawet na pochodniach! Wszystko na "ODWAL SIĘ" zrobione w montażu! Słabo...TRAGICZNY FILM!!!!!!!!
efekty jakieś tam były ale czy "specjalne" xD w tym filmie ziemia jest płaska dowodzą tego nieruchome chmury :)
2,9?! jak już się oburzać taką oceną, to tylko dlatego, że jest ona stanowczo za wysoka.
poszliśmy na ten 'film' z klasą, bo woleliśmy siedzieć w kinie niż na lekcjach, ale dziś stwierdzam z prawdziwą szczerością i świadomością, że wszystko jest lepsze, niż ten...obraz
mimo wszystko dostrzegam plusy tego dzieła. to, że się skończył, napisy końcowe... warto było czekać na ten moment :)
Z "nie zachwycał" się nie mogę zgodzić. Najlepszym efektem był syf pożerający ciało księżnej Austrii. Efekty i montaż bywają lepsze w produkcjach amatorskich. Fabuła - to już zależy jak na to patrzeć. Osobiście lubię surrealistyczne wizje luźno oparte na historii, tyle że ten film miał być historyczny. Jeśli się mylę pod tym względem to zachęcam do poprawienia mnie ale mam wrażenie że z historycznością tego filmu mogłaby konkurować "Troja" w odniesieniu do historii starożytnej.
Troja?! nie obrażaj filmu :D bardziej pasuje gra assassin's creed 3 jako historia rewolucji w USA :D lub assassin's creed 1 jako historia krucjat :D