Potrafię czytać. Potrafię też się opanować przed wypowiedzią, czy oceną filmu, którego nie obejrzałem.
Też uważam, że Bitwa pod Wiedniem jest filmem słabawym, w typowo telewizyjnym, włosko-serialowym stylu.
Śmieszy mnie filmowa histeria i lans na ostrego krytyka. I tyle.
No ja wydaje swoja opinie, bo mam prawo. Idz dalej ogladac Avatra i nie zawracaj mi gitary:)
Wręcz odwrotnie. Skoro G wiesz, to "nie masz prawa" wyrażać opinii na dany temat. Tak jest w świecie dorosłych. ;)
Nie bedzie mi szczoch mowil jakie mam prawa;) Avatar, Wladca pierscieni, Gladiator... samo mowi za siebie... :) Niektorzy maja za malo w glowce, zby zrozumiec ot chocby takiego Tarkowskiego..."gimbusie" :)
No, właśnie. To też jest dowód na Twoją szwankującą logikę. Ale... Nic ta "dyskusja" nie wniesie. Idź, oceniaj dalej po 15 minutach, fenomenie z Koziej Wólki.
Widzisz my Żydzi jestesmy znani z dobrego smaku, a ty parobku musisz sie dostosowac;) W Koziej Wolce znam bardziej obylych w swiecie niz ty, inteligencie od siedmiu bolesci:D
Ja nie dzielę ludzi na żydów czy nieżydów. Co najwyżej na mądrych i idiotów. Niestety do tej pierwszej grupy się nie zaliczasz.
No to bylo niesamowicie raniace moje serce. Widac jestes na tyle glupi, ze ciagle do mnie piszesz. Sam pisales, ze to nic nie wniesie. To jednoznaczie swiadczy, ze ty nie tyle nie nalezysz do tej pierwszej, co zdecydowanie nalezysz do drugiej grupy ludzi. A tak w ogole, to ty moze nie dzielisz ludzi na Zydow i niezydow, ale ja dziele. Wiec milego popoludnia zycze!
wtrącę się, ale strasznie mnie irytuje jak osoba która obejrzy coś Tarkowskiego (niekoniecznie przy okazji rozumiejąc jego filmów), robi z siebie wielkiego znawcę kina. odradzam serdecznie takiego zachowania, bo to bardziej ośmiesza, niż dodaje powagi.
a skad wiesz, ze nie rozumie filmow Tarkowskiego? Dla mnie filmy, ktore ja wysoko ocenilem sa o niebo lepsze niz filmy, ktore ocenil osobnik toczacy ze mna tutaj bój. To tyle. A S.T.A.L.K.E.Ra rozumie chyba kazdy kto sie interesuje Rosja sowiecka.