PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27181
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

Jak wyżej. Każdy PRAWDZIWY Polak powiedział by tak samo Film trzyma poziom i klasę.

ocenił(a) film na 2
TheCrom

Hehehehe.

ocenił(a) film na 10
Sanderus

Z czego się śmiejesz ???

ocenił(a) film na 2
TheCrom

Bo śmieszne jest to że według niektórych wyznacznikiem patriotyzmu jest ch...jowy film:).

użytkownik usunięty
TheCrom

chujem jesteś nie patriotą.

ocenił(a) film na 10

chyba ty

użytkownik usunięty
TheCrom

to mnie zripostowałeś, już nigdy się nie pozbieram.

ocenił(a) film na 10

oj tam oj tam

ocenił(a) film na 2
TheCrom

najgorszy film jaki ostatnio oglądałam :)

ocenił(a) film na 10
magxzy

Phi

ocenił(a) film na 2
magxzy

Najgorszy jaki widziałem od dawna. Płakać mi się chce na animacje dymu z armat i pistoletów, animowany czerwony ogień który nie daje łuny ;((( I na wilkopsiaka animowanego.

ocenił(a) film na 2
Mmaniek

Dobrze Cię rozumiem kolego. Do tego komputerowy obraz krajobrazów rozmazujący i załamujący się na bokach :)

ocenił(a) film na 10
magxzy

Zróbcie lepsze Hejterzy

ocenił(a) film na 2
TheCrom

Robili to specjaliści, nie amatorzy. Nie specjalizuję się w robieniu krajobrazów komputerowych. Taki obraz jaki jest ukazany w filmie wygląda na bardzo amatorski :) A zadziwię Cię, bo nie powinien :)

magxzy

Zobaczcie jak powinna wyglądać Husaria, i oceńcie sami , you tube gniew husarii ok

ocenił(a) film na 2
TheCrom

Nie chodzi o 'zrobienie' ale o obiektywna ocenę wyniku realizacji tych efektów. A poziom takowych był na prawdę żenujący, choć starałem się patrzeć na film pozytywnie. Nie potrafię, gdy widzę na każdym kroku okropnie sztucznie wyglądające budynki, wybuchy czy - o zgrozo - dym z luf. Taniej by wyszło napchać te armaty, pistolety i muszkiety ślepakami hukowymi, przynajmniej by to wyglądało naturalnie. W dobie dzisiejszej jakości efektów te z Bitwy po Wiedniem wyglądały jak robione przez studenta II roku informatyki na zaliczenie z przedmiotu 'Podstawy grafiki komputerowej'. Nie sposób chyba temu zaprzeczyć...

ocenił(a) film na 3
TheCrom

Tak, trzyma poziom podstawówki. Poza tym nie bardzo rozumiem, po co kolejny raz ktoś porównuje osobiste oceny danego filmu do bycia prawdziwym patriotą? To jest ku**a chore podejście.