PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27181
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

Jestem ciekaw czy 10-latek może iść na ten film.

dawidking2

Podobno obowiązkowo poniżej 10 lat. Starsi masy głupot chyba nie strawią.

Tymon_P_

Chodzi oto czy krwawy czy nie?

dawidking2

Możesz na niego iść:)

ocenił(a) film na 3
dawidking2

Jest, o zgrozo, z lektorem więc wszystko z rozumie. Ale czy jest w stanie pojąć film to zależy od jego poziomu intelektualnego. Trza ocenić i na tej podstawie zadecydować.

dawidking2

Nie pozwoliłabym 10latkowi oglądać filmów wojennych. Nie wiem, na ile w tym filmie jest scen z przemocą, ale sam tytuł "BITWA" sugeruje na potencjalne widoki rzeźni, strug krwi, odrywania kończyn itd, co nie jest dobre dla komfortu psychicznego dziesięciolatka. A jeśli nie ma w tym filmie scen ociekających krwią, to znaczy, że nie ma tam żadnej bitwy, a co za tym idzie, film jest pomyłką albo bajką w stylu "Czterech pancernych".
Lektor powinien być dla ludzi starszych, wolno czytających, a nie dla dzieci w tym wypadku.

dawidking2

ja mam 11 lat i oglądałem na dvd kompletny crap,crap,crap,crap,crap,crap nie lubię horrorów ale lubię sceny z napięciem a tych nie ma ja horrorów się boję ale lubię straszne sceny z filmow np.indiana jones poza częścią 2 oprócz ostatniej sceny nic mnie nie straszyło a strugi krwi nierealne film nie jest straszny

hhhhggh

http://www.meydansozluk.com/gorsel-buyuk/30282/troll+detected

peezel

zostańmy przyjaciółmi

dawidking2

Nieważne od ilu. Dziecko się na nim wynudzi niemiłosiernie. Lepiej zabrać je na coś co je zainteresuje. Czemu nie na jakąś disneyowską bajkę. W kinach zawsze co najmniej jedna leci i zapewniam Cię że dziecko o wiele bardziej będzie z takiego seansu zadowolone a i dorosły nie będzie znudzony :)

starkowiec495

Ten "film" powinien być zakazany zarówno dla dzieci jak i dla młodzieży! To ścierwo jest obraza dla całej Rzeczypospolitej!